Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽELJKO CVRTILA
Povratak na članak

Naš kriminalist o likvidaciji na Zrću: Dva su moguća razloga zašto je ubojica tako brzo uhićen

Plaćeni ubojica može biti svatko koga se plati da izvrši ubojstvo, to ne mora značiti da je on profesionalac, da je sposoban za to. On je to samo spreman napraviti. To može biti potpuni amater koji je uzeo novce. No, može biti da je to napravio i iz nekih drugih razloga. Možda je bio ucijenjen, možda je odrađivao posao koji je bio dužan učiniti, dug za drogu ili nešto slično, analizira kriminalist Željko Cvrtila ubojstvo koje se jučer rano ujutro dogodilo na Zrću

Komentari 17

PI
Pilatus
13:16 26.08.2022.

Čisti amater koji je za pola sata već bio u prdekani!

VL
MK
Mkukicka
13:19 26.08.2022.

Momak je imao problema sa gradivom još u osmoljetki

VL
Avatar Ujakjure
Ujakjure
14:22 26.08.2022.

Čuvali su Jugoslaviju ova ista gamad i ubijali na granici a hrvatsku ne treba čuvati jeli tako ?

VL
RS
rasta sev
16:05 26.08.2022.

Naša vlast će "ubiti" malog čovjeka za relativno mali prekršaj ili veći prekršaj ali ih baš ne interesiraju ozbiljni kriminalci, kad se nešto dogodi tek onda stupaju u akciju i to pod moraš.Preventivno izgleda uopće ne djeluju ne vode brigu tko nam se useljava i zašto i s kakvim dokumentima, ako je SOA služba koja se treba baviti državnom sigurnosti valjda tu spadaju i hrvatski građani i njihova sigurnost. Sramota je ako nam se u neku stambenu zgradu usele kriminalci a državna sigurnost o tome pojma nema ćemu onda služe, imaju svoje doušnike koje i plaćaju (ako ne pokradu sami tu lovu) nažalost Cvrtila je u pravu nisu dovoljno školovani niti osposobljeni za posao kojim bi se trebali baviti. Nepotizam i strančarenje uništava nam državu koju smo krvavo platili.

VL
EZ
ezer
13:52 26.08.2022.

Imamo nastavak serijala Vidimo se u čitulji. Tko nam kriv što nam svakakvi sumnjivci šetaju po susjedstvu. Srećom pa nije bilo više žrtava.

VL
ZA
zagabria8
14:07 26.08.2022.

Čovjek je u pravu, naše sigurnosne službe su popunjene klijentelistički 'rodijacima' iz određenih krajeva a ne stručnim osobljem. To treba hitno reorganizirati ako ne želimo da uskoro moramo strahovati za djecu na putu do škole ili na zabavu sa prijateljima. Kriminalcima treba poslati jasnu poruku da ovdje neće moći raditi a to ova mlaka vlast nije u stanju.

VL
UJ
ujna
13:21 26.08.2022.

SOA, POA, pa oni se koriste za praćenje po nalogu poslodavaca državnih službi, a tamo gdje je opasno nejdu oni na tvrdo, za to treba imati ja.a, a kada vidite prifil tih likova nije ni čudo šta se ovo kod nas događa da nam se kojekavi padavičari sa sumnjivim poslovima motaju po RH.

VL
Avatar morski
morski
15:48 26.08.2022.

Kod nas kao ništa ne funkcionira, a sve ubojice pohvatane u najkraćem roku. U biti se međusobno ubijaju, tako da je nakon svake akcije - jedan manje.

VL
VL
vlada1
15:51 26.08.2022.

Ljubomorni smo na srbe i crnogorce kaj imaju organizirani kriminal jer mi nemamo ni državu organiziranu.

VL
VO
Vozdovac
13:59 26.08.2022.

Gotovo svi srpski i crnogorski kriminalci imaju hrvatske, madjarske ili bugarske pasose, ovde govorim o legalno izdatim , na njihova imena, a usput imaju jos po nekoliko na lazna imena( koja su zapravo imena stvarnih ljudi iz hrvatske ili bih uglavnom. Da bi dosli u srbiji do hrvatskog drzavljanstva, dovoljno je dati izjavu da ste pripadnik hrvatskog naroda, i dobiti pismo od lokalnog velecasnog da redovno dolazite u katolicku crkvu, ne treba vam govoriti da su ti velecasni uglavnom dobri ljudi, kojima je dovoljno sloziti tuznu pricu o bolesnoj deci i umrlim roditeljima….. pa i ako jedan ne pristane, ide se u sledece mesto dok jedan ne pristane. Sa madjarsko je dovoljno da vam je jedan predak rodjen na teritoriji kraljevine madjarske, sto ima 50% srba, a ovi ostali ce potplatiti nekog u opstini da im napravi takav izvod za neku prababu rodjenu 1912….. i onda se trazi osnovno znanje madjarskog, koje se za par stotina evra dobija od bilo koje uciteljice madjarskog sa severa vojvodine……. Bugarski je i ponajlakse, ako si iz istocne srbije, izbrises ic iz prezimena da ostane dimitrov, jovanov, markov itd, i das pisanu izjavu da si pripadnik bugarskog naroda…. Naravno po dobijanju vratis svoje prezime……

VL
DU
Deleted user
21:02 26.08.2022.

A što kad se (uprkos ovim "stručnjacima" i medijskom žutilu, trakavici o plaćenim ubojicama filmskim) ispostavi kako ga je čovjek "strunio" glede nekih obiteljskih razmirica ili "iz strasti"?

VL
AN
antepravda
13:45 26.08.2022.

Samo mu polomiti kosti i neka nakrivo zarastu.

VL
VL
Vladek37
13:46 26.08.2022.

Cvrtila tuče u stranu. Prvo, dali je uopće raspisana tjeralica za tom dvojicom, drugo, al je teško preči granicu mimo graničnog prijelaza.

VL
FR
Freudenreichova
13:14 26.08.2022.

"Ona ekipa što je dekapitulirala glave na Jarunu, živjeli su tu na Laništu dugo vremena." Valjda je mislio reći: dekapitirala glave ili je ovo gore neki novi stručni izraz za koji još nisam čuo.

VL
Avatar korisničko_ime
korisničko_ime
19:40 26.08.2022.

Koga ovo zanima uopće.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.