Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
turistička katastrofa
Povratak na članak

Španjolci vjeruju da će Europljani na odmor u Hrvatsku i Grčku

Vidjet ćemo La Ramblu kakvu godinama nismo vidjeli. Ali cijena je previsoka, kaže predsatvnik Barcelone zadužen za turizam Miquel Puig

Komentari 3

Avatar Payback
Payback
16:11 26.05.2020.

bilo bi dobro za nase gospodarstvo, ali nisam si bas siguran da li ima u Hrvatskoj uopce dovoljno mjesta. Pjescane plaze u Spanjolskoj imaju mjesta u dubinu, nase bas i ne...

VL
A2
.anticenzura.23
16:24 26.05.2020.

Europljani? Boze sacuvaj, daleko bilo. Ne postoje nikakvi Europljani, to je pogrdan naziv za tudje suverene drzave narode i kulture. Ne moze se 50 drzava i 4,5 miliardi raznih naroda i kultura Aziji nazivati Azijatima. Oni nemaju blage veze jednidni s drugima kao i sto mi u Europi nemamo jedni s drugima. Ja nnikada nisam bila u Njemackoj, na primjer, i ne pada mi na pamet ici tamo, posto su oni meni ogavni radi svoje zlocinacke povijesti, i ne zelim da me nitko naziva istom ''Europljankom'' kao i njih sa njihovom genocidnom povijesti, mi nemamo nista zajednickog, i nikada necemo imati.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.