Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIJAVLJEN ZA PREVARU

Naručio alkoholna i bezalkoholna pića vrijedna 9640 kuna koje nije platio

Hrvoje Jelavic/PIXSELL
26.05.2021.
u 13:06

Predstavniku tvrtke je, kako se sumnja, lagao, kada je rekao da će  isporučenu robu platiti u roku od sedam dana. Kao instrument osiguranja dostavio je ovjerenu bjanko zadužnicu

Muškarac (39) sumnjiči se za prevaru, koju je kako je priopćila zagrebačka policija, počinio na štetu jedne zagrebačke tvrtke.  Sumnjiči ga se da je 10. rujna 2020.  na području Dubrave, od jednog trgovačkog društva naručio razna alkoholna i bezalkoholna pića vrijedna 9640 kuna.

Predstavniku tvrtke je, kako se sumnja, lagao, kada je rekao da će isporučenu robu platiti u roku od sedam dana. Kao instrument osiguranja dostavio je ovjerenu bjanko zadužnicu. Roba je 39-godišnjaku isporučena, no on je nikada nije platio, a pokušaj prisilne naplate bio  je bezuspješan  jer 39-godišnjak na računu nije imao novca od kojih bih se tvrtka koja mu je isporučila robu mogla naplatiti.

 Šteta je  9640 kuna, a 39-godišnjak je kazneno prijavljen.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije