Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZBORI ZA EP
Povratak na članak

Narodnjaci kancelara Kurza pobjednici izbora u Austriji, njihov povijesni rezultat

Na nedjeljnim izborima Austrija je birala 18 svojih predstavnika u Europskom parlamentu, a pravo glasa imalo je 6,4 milijuna Austrijanaca

Komentari 3

JJ
Jokoovo Jokoono
21:24 26.05.2019.

U Austriji je pobjedila stranka Sebastiana Kurza s 34,5 posto glasova odnosno 7,5 posto glasova više nego na prošlim izborima 2014. godine. Bez obzira sto je doslo do razdora u vladajucoj koaliciji samo par dana pred izbore kancelar Kurz odnosnono njegova partija je ostvarila fantastican rezultat. Ako se ne polazi sa stanovistva ideologije( svatko velica samo svoju ideologiju) vec iz objektivne stvarnosti onda se mora priznari da je Kurz politicki genije. Taj mladi covjek je sa samo 23 godine postao ministar vanjskih poslova Auutrije sto jes nije vidjeno u Svijetu. Za voditi jedno takvo ministarstvo je potrebno dugo diplomatsko medjunarodno iskustvo.

VL
DU
Deleted user
21:04 26.05.2019.

Ovako vam stoji u podnaslovu: "Na nedjeljnim izborima Austrija je birala 18 svojih predstavnika u Europskom parlamentu, a pravo glasa imalo je 6,4 posto Austrijanaca " - htio bi znati zašto 93,6% Austrijanaca nije imalo pravo glasa???

VL
KR
kruti22
22:35 26.05.2019.

6.4% austrijanaca je imalo pravo glasa??? znam da ste DNO DNA ali saberite se malo pobogu!!!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.