NE MOŽE BEZ NJIH

Naprosto ih obožava: Ukrao čak 5000 ženskih gaćica

'gace_nnn_ziv_020211'
''
16.11.2012.
u 19:42

Kradem gaćice godinama. Svako malo upadam u stan ili kuću neke žene i uzimam tri do pet komada. Prestao sam brojiti kad sam skupio 2000 komada, kazao je muškarac u čijoj je kući policija tražila ukradene dragulje

Pretražujući imanje Danaija Raiwecha (48) u potrazi za ukradenim draguljima, bangkoška policija nemalo se iznenadila kada je uz opljačkano blago pronašla i 5000 otuđenih ženskih gaćica.

Emirates 24/7 javlja da je njegova žena pri dolasku policije nosila neke od ukradenih dragulja čija je vrijednost procijenjena na 325.000 dolara te da je bila svjesna kako joj muž u kući skriva i ukradeno donje rublje.

Danai je priznao da neobičnu opsesiju gaji od 18. godine te da je u više navrata bezuspješno tražio stručnu pomoć.

– Kradem gaćice godinama. Svako malo upadam u stan ili kuću neke žene i uzimam tri do pet komada. Prestao sam brojiti kad sam skupio 2000 komada, no siguran sam da ih je sada najmanje 5000 – kazao je istražiteljima.

Ovo nije prvi put da je uhvaćen s ukradenim ženskim donjem rubljem. Početkom godine policajci su u prtljažniku njegova automobila otkrili tisuće gaćica, a tada je i zaradio prvu kaznu za krađu. No ona ga očito nije opametila.

>>Japanci izumili gaće u kojima slobodno možete puštati vjetrove

Ključne riječi

Komentara 1

MO
modovisisajteMaraschino
23:17 16.11.2012.

da su barem naši političari takvi da kradu samo gačice... ovi naši kradu da mi ostanemo i bez gaća...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije