Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'IMA MAČJI DOSJE'

Napravila je kaos: Mačka ušla u gradsku vijećnicu u Nizozemskoj i jednim potezom uzrokovala ogromnu štetu

Danas je Svjetski dan zaštite životinja
Igor Kralj/PIXSELL
25.05.2024.
u 14:46

Mačka je vjerojatno otvorila slavinu, zbog čega je voda neprimjetno curila poplavivši s vremenom neke prostore vijećnice, namještaj i zidove

Mačka je izazvala poplavu u gradskoj vijećnici Dokkuma u Nizozemskoj, prouzročivši ukupnu štetu od 325.000 eura, objavila je gradska uprava. Mačka je otkrivena u gradskoj vijećnici tijekom građevinskih radova, izvijestila je televizijska kuća Omrop Fryslan.

Kako mačku nije bilo moguće uhvatiti, zgrada u regiji Frisia je privremeno zaključana. Mačka je potom vjerojatno otvorila slavinu, zbog čega je voda neprimjetno curila poplavivši s vremenom neke prostore vijećnice, namještaj i zidove. Šteta je bila toliko velika da su neki zaposlenici morali privremeno raditi u drugoj zgradi. Trebalo je zamijeniti neke zidove i podove.

Na sjednici gradskog vijeća održanoj ovih dana predstavljen je konačni račun o šteti od gotovo 325.000 eura. "Osiguranje će platiti štetu", rekao je. "Sada možemo zatvoriti ovaj 'mačji dosje'."

U konačnici nije bilo moguće bez sumnje dokazati da je mačka zapravo odgovorna za otvorenu slavinu, jer nitko nije svjedočio da je životinja to učinila. 

Red tomcat floods town hall in Dokkum Netherlands. Damage greater than expected: 'all walls need to come out.'
byu/OkiDokiPanic inCatsAreAssholes

POVEZANI ČLANCI:

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar kajdavelim
kajdavelim
09:25 28.05.2024.

Macka otvorila slavinu. Vecu glupost jos nis cul i cital. Neki radnik zaboravio zatvorit slavinu i sad se krivi jadna maca.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije