Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Beč
Povratak na članak

Napokon postignut sporazum oko iranskog nuklearnog naoružanja!

Sporazumu se žestoko protive Izraelci, a pet stalnih članica UN-a; Ujedinjeno Kraljevstvo, Rusija, Kina, SAD i Njemačka pristali su pojačati sankcije prema Islamskoj državi bude li se Iran pridržavao preuzetih obveza

Komentari 25

Avatar viki_nuland
viki_nuland
17:51 14.07.2015.

Nuklearnog naoruzanja kojeg Iran nema ? Jako lijepo, postignut je sporazum o nepostojecem Iranskom nuklearnom naoruzanju. pa sada ljude zanima kada ce biti postignut sporazum o postojecem Izraelskom nuklearnom naoruzanju ? S obzirom da je trebalo 9 godina za postici sporazum o nepostojecem nuklearnom naoruzanju, vjerojatno ce trebati malo duze za postici sporazum o onom postojecem u Izraelu.

VL
JA
Jakov555
11:44 14.07.2015.

"U zamjenu za prihvaćanje njihova prijedloga Ujedinjeno Kraljevstvo, Rusija, Kina, SAD i Njemačka pristali su pojačati sankcije prema Islamskoj državi bude li se Iran pridržavao preuzetih obveza. " Molim prijevod, što ovo znači?

VL
Avatar nekakav
nekakav
09:45 14.07.2015.

nisam shvatio ovo na kraju, zapad je pristao na pojačavanje sankcija islamskoj državi, ako se iran bude pridržavao preuzetih obveza..?! jel to znači, tj. jel to konačni dokaz da je zapad sponzor islamske države ,da je ima pod kontrolom, jerr trenutne sankcije islamskoj državi odnose se na zračne udare, zbog kojih islamisti povećavaju svoj teritorij? ono, biju ih iz zraka, al oni sve jači. nešto ne štima. nego, dolazi na tržište milijun barela fine nafte, dodatnih. to znači 10-ak dolara manju cijenu barela, a možda pola kune benzina kod nas jefitnijeg. najveći gubitnici su američki fracking naftaši. sa ovako niskom cijenom nafte propast će i ovih par koji se još drže. iran je odigrao maestralno, od ničeg važnog nije odustao (ionako nemaju para ni potrebe za gradnjom puno nuklearki, u vrijeme jeftine nafte). dok ej nafta bila 140 dolara, imalo je smisla graditi nuklearke, a skupu naftu prodavati vani. malo pomalo izrael se stiska u svojoj tijesnoj košuljici. sve što se oko njega događa on ne kontrolira, malo utječe, al ne usmjerava. ovo je lijepi dan, jedna kriza manje. a kad ukrajinci dođu k pameti, eto i u europi boljih dana.

VL
Avatar Abcd....
Abcd....
13:26 14.07.2015.

Iran ce imati atomsko oruzje bez obzira sto fasisticki rezim iz Tel Aviva to ne zeli.

VL
Avatar Plan B
Plan B
09:43 14.07.2015.

Bla bla bla...

VL
Avatar proximus anonymous_
proximus anonymous_
21:36 14.07.2015.

Dobro,šta će mulama atomska energija,pa imaju koran i leteće tepihe..hm,možda hoće praviti leteći laminat…ništa nije isključeno

VL
Avatar prof.baltazar
prof.baltazar
16:05 15.07.2015.

Islamska država poput Irana mora imati sankcije i zabranu nad korištenjem električne energije jer civilizacijska razina na kojoj se trenutno nalaze Iranci je takav da je i to opasno za njih. Ovo je poraz svijeta pred fanaticima, teroristima i čovjekolikim majmunima koji vode Iran. Nažalost, svijet zatvara oči nad islamskim fašizmom (ISIL) koji uništava sve pred sobom pa ne čudi zašto je zatvorio oči u slučaju Irana.

VL
Avatar Sidewinder
Sidewinder
11:09 14.07.2015.

Znaci manje Rubalja za place forumskih trollova.

VL
Avatar Sidewinder
Sidewinder
11:21 14.07.2015.

Tri dobre vjesti; Iran bez N. bombe, jeftinija nafta i propast ruske Rublje...

VL
Avatar intimus 500
intimus 500
14:17 14.07.2015.

to znači da je Iranski narod gladovao svih ovih proteklih godina kako bi se opet vratio na početnu točku .... hmm ... pa tu nema logike

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.