Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tijela dvojice mladića

Strava pokraj Zadra: sve indicije upućuju na to da je riječ o dogovorenom samoubojstvu

musapstan
Foto: Frane Šarić
1/12
18.09.2018.
u 13:56

Jedan od mladića sigurno je iz Zadra, u dobi od 22 godine

Jutros oko 10 sati jedan je Zadranin u automobilu u šumi Musapstan kod Zadra pronašao automobil s dva mrtva muška tijela.

Policiji je odmah dojavio slučaj, a policija je započela s očevidom. Policija je nešto prije 13 sati završila očevid i iako to još uvijek službeno ne potvrđuju, postoje sve indicije da je riječ o dogovorenom samoubojstvu dvojice mladića, od kojih je jedan sigurno iz Zadra, u dobi od 22 godine.

Foto: Frane Šarić

Riječ je navodno o vlasniku automobila koji je vučna služba odvela oko 13.30 sati iz šume Musapstan.

Auto je bio parkiran desetak metara od puta kojim kreću zaljubljenici u prirodu u Zadru, a od kojih je jedan jutros ranije vidio automobil i, kako doznajemo, isprva je mislio da je riječ o zaljubljenom paru, no kad se vratio istim putem, pogledao je u auto i vidio beživotna tijela.

Navodno je dvostruko samoubojstvo izvršeno plinom iz auspuha automobila.

Ključne riječi

Komentara 48

AN
ante555
15:59 18.09.2018.

Što te s toliko malo godina može natjerati na samubojstvo? Ili imaš sve pa ti je samo ovo preostalo za probat ili si jako bolestan ali u glavu. Nazalost.

SN
SNV
13:29 18.09.2018.

Sama šuma je toliko deprimirajuća.Jadni dečki.

TB
tihana.biukmagas
22:40 18.09.2018.

Molila bih da ne komentirate ovakve stvari i zbog onih kojih vise nema, ali i zbog onih koje ostaju iza ovakvih tragicnih dogadjaja. Dovoljno im je tesko prozivljavati sve ovo, a kamoli procitati bilo kakve komentare, a pogotovo neumjesne kojih nazalost ima i ispod ovih objava.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije