Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zbog parkiranja

Napisali kaznu Dubrovčaninu, kad je vidio kako su parkirali 'kaznio' i on njih

Dubrovčanin kaznio komunalce
Foto: Dubrovački dnevnik
1/2
04.03.2020.
u 18:41

Kazna mu ne bi bila sporna da odmah nakon toga nije on uhvatio njih u istom prekršaju, kaže Dubrovčanin

Komunalno redarstvo u Dubrovniku prije nekoliko dana napisalo je kaznu jednom Dubrovčaninu zbog nepropisnog parkiranja. Ne bi to njemu, kaže kažnjeni Dubrovčanin, bilo sporno da odmah nakon toga nije on uhvatio njih u istom prekršaju pa im je odlučio "vratiti istom mjerom".

"Prije nekoliko dana komunalni redari su mi napisali kaznu jer sam bio nepropisno parkiran. To sam prihvatio, sjeo u vozilo i prošao 100-tinjak metara kad sam ugledao njihovo vozilo parkirano na nogostupu",  ispričao je nezadovoljni vozač za Dubrovački dnevnik.

Vozilo je bilo parkirano na nogostupu u blizini robne kuće Minčeta, kaže Dubrovčanin koji je vidjevši taj prizor uzeo kaznu koju su mu napisali i ostavio ju na njihovom vozilu.

Ključne riječi

Komentara 4

ŠA
Šašnik
19:30 04.03.2020.

Njega će cia vrbovati zbog pameti i dobit će ovrhu jer nije na vrijeme platio,

OV
Ovozemaljski
19:26 04.03.2020.

Svaka čast, zakoni trebaju biti jednaki za sve!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije