Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAPETO STANJE

8 ključnih pitanja i odgovora o najnovijoj krizi na Kosovu

30.05.2023.
u 17:05

Posljednjih dana dijelovi sjevera Kosova, koji su nastanjeni većinom Srbima, ponovno je prostor incidenata u kojima je bilo ozlijeđenih demonstranata ali i pripadnika KFOR-a. Situacija je i dalje napeta te je neizvjesno hoće li doći do novih sukoba ili će se pak smiriti situacija do nekog slijedećeg puta. Kroz nekoliko pitanja pokušali smo pojasniti što se događa na Kosovu, koji je povod nasilju, što je Zajednica srpskih općina, koliko službeni Beograd ima utjecaj na kosovske Srbe kao i što bi trebalo napraviti da se pitanje Kosova konačno riješi

Komentara 17

Avatar fidelio
fidelio
17:44 30.05.2023.

Nema panike, samo se finalizira situacija, Srbija je de facto izgubila Kosovo, jasno je dulje vremena. Albanci su krenuli s dopuštenjem iz NATO-a i Vučić to dobro zna. On spašava svoj obraz, ali stvarno ne može učiniti ništa, jer bi bilo još jednom po glavi stanovnika...

DU
Deleted user
17:25 30.05.2023.

" Vojna pošta 100/3 mali grad na granici,baš je teška godina,kad kraj tebe nisam ja.Dok vojnici ratuju.. cure za njih strahuju.." :)

KI
kingtom
19:50 30.05.2023.

Tipičan scenarij za srbiju tj vladajucu kliku, kada narod izađe na ulicu vladajuca klika napravi provokaciju da skrenu sa glavne teme na neku glupost, to kuže i djeca u vrtiću.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije