Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INCIDENT U SPLITU

Napao policajca na sudu: 'Moj se ćaća borio za ovu državu, vi ćete mene bacat na pod?'

Foto: Screenshot/24sata
1/3
10.02.2021.
u 09:22

Razjarenog čovjeka jedva su uspjeli svladati i staviti mu lisičine

Pravosudni policajci Općinskog suda u Splitu, na lokaciji u Dračevcu, morali su u utorak upotrijebiti silu protiv muškarca koji je odlučio ignorirati epidemiološke mjere.

Muškarac nije htio staviti zaštitnu masku prilikom ulaska u zgradu, a ubrzo je napao pravosudnog policajca uhvativši ga za vrat, pišu 24 sata. Dvojica policajaca tada su došla u pomoć napadnutom kolegi te su napadača bacili na pod, a udarali su ga i teleskopskim palicama.

Razjarenog čovjeka jedva su uspjeli svladati i staviti mu lisičine. Osim fizičke snage, morali su upotrijebiti i "pepper" sprej te palicu. Dok su ga tako držali pritisnutog o pod, muškarac je galamio.

– Moj se ćaća borio za ovu državu, jeste li vi normalni? Vi ćete mene bacat na pod? Meni je pet rođaka poginilo, a vi ćete mene bacat? Nitko vam ne nosi masku gore, a vi ste mene napali? – vikao je čovjek. Ubrzo su ga odveli u policijsku postaju. Kako su za 24 sata kazali u PU splitsko-dalmatinskoj, kriminalistička obrada je u tijeku, a kakvu prijavu će dobiti nakon obrade, znat će se u srijedu tijekom dana.

Pogledajte i video: Uhićen carinik Luke Ploče

Ključne riječi

Komentara 23

VI
vidum
09:34 10.02.2021.

Ako ti se ćaća borio za ovu državu, nisi ti. Zašto bi moj sin trebao imati veća prava od drugih i ignorirati odluke struke i ljudi koji vode ovu državu? Bez obzira što ja osobno o tim ljudima mislim. Jaa ni za sebe ne tražim veća prava od drugih, i zahtjev za mirovinu podnio sam sa 64 godine i 9 mjeseci. Unatoč tome što sam kao branitelj to mogao napraviti davno prije. I unatoč tome što sam 22 godine bio bez ikakvih primanja.

BO
boovuu
16:41 10.02.2021.

Pravosudni policajci Općinskog suda u Splitu, na lokaciji u Dračevcu, morali su u utorak upotrijebiti silu protiv muškarca koji je odlučio ignorirati epidemiološke mjere. ------------------------------------------- šta je htio spriječiti ga da izađe iz suda? zar se u Splitu i na ulici mora nositi maska. čovjek je izlazio iz suda a šerifi su ga napali.

PM
Polde M.
16:24 10.02.2021.

Zašto nije napisano tko je taj lik, npr. ogorčeni poduzetnik, a ne čiji je. Onako kako ste lijepo napisali za pripadnika agresorske vojske iz Pakraca koji je bacio bombu na HEP-ovce - rastrojeni umirovljenik.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije