Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SISAK

Napao muškarca, u bijegu napravio prometnu nesreću pa opet pobjegao

policija pošta
Foto: Anto Magzan/Pixsell
19.02.2016.
u 15:03

Nad njim je provedeno kriminalističko istraživanje, nakon kojeg je uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku PU sisačko-moslavačke.

Policija je, uz nekoliko kaznenih i prekršajnih prijava, u pritvor predala 58-godišnjeg muškarca koji je u srijedu popodne napravio pravi "darmar" u Petrinji i okolici. Prvo je u obiteljskoj kući u Petrinji, pod vidnim utjecajem alkohola, fizički napao 86-godišnjeg muškarca, udarajući ga po glavi i tijelu, da bi mu potom oštrim predmetom nanio rezne rane na tijelu.

Nakon toga se udaljio s mjesta događaja, a 86-godišnjaku su od strane liječnika utvrđene lake tjelesne ozljede. Osumnjičeni se udaljio osobnim automobilom s kojim je istoga dana oko 18.30 sati u Mošćenici na petrinjskom području udario u dva automobila, kojom je prilikom jedna osoba lakše ozlijeđena. Nakon prometne nesreće se nije zaustavio, već je nastavio daljnju vožnju te je pronađen sutradan ujutro, kada je i uhićen.

Nad njim je provedeno kriminalističko istraživanje, nakon kojeg je uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku PU sisačko-moslavačke.

>> U Srbiji napadnut brod Dunavskog Lloyda Sisak

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije