Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PODIGNUTA OPTUŽNICA

Nožem napala 20 godina mlađeg supruga i vikala mu je da je nezadovoljna seksom. Pobjegao je kroz prozor

Obiteljsko nasilje
Davor Puklavec/PIXSELL
15.02.2024.
u 13:20

Suprug se ipak vratio oko 5 ujutro u stan, a i tada mu je 45-godišnjakinja rekla da je ''konj nepismen, da ode u Bosnu, da se ode liječiti na psihijatriju''

Zbog slučaja u studenom prošle godine, zagrebački sud podignuo je optužnicu protiv 45-godišnje profesorice. Kako se navodi, sve je eskaliralo u večernjim satima nakon spolnog odnosa kojeg je imala sa svojim 20 godina mlađim suprugom. 

- Suprugu je rekla da je nezadovoljna, da nije za nju, da je mlad, da se ne može seksati, te je na njega vikala i razbacivala stvari po stanu. Potom je izlila rakiju koju je pila iz boce na njegovu glavu, nakon čega je uzela nož te je krenula prema njemu zamahujući nožem. Kad je on u strahu pobjegao, vikala je za njim da se više i ne vraća - piše u optužnici,prenosi Danica.hr. 

>> VIDEO Tko ima najnižu, a tko najvišu plaću u Hrvatskoj: Za ovo zanimanje plaća je čak 3120 eura

Obiteljsko nasilje
1/10

Suprug se ipak vratio oko 5 ujutro u stan, a i tada mu je 45-godišnjakinja rekla da je ''konj nepismen, da ode u Bosnu, da se ode liječiti na psihijatriju''. Radi se inače o profesorici koja ima fakultetsku diplomu, a suprug je ispričao svoju verziju priče. 

- Kad sam izlazio iz kupaonice, ugledao sam suprugu s nožem u ruci. Krenula je prema meni zamahujući nožem! Uplašio sam se za vlastiti život i pobjegao iz stana kroz prozor. Vikala je za mnom da se više i ne vraćam - kazao je. S obzirom da se protiv nje vodi kazneni postupak zbog prijetnje prema suprugu iz prvog braka, državno odvjetništvo je tražilo za nju godinu dana uvjetnog zatvora. 

POVEZANI ČLANCI:

Komentara 5

Avatar ŽutiKarton
ŽutiKarton
14:19 15.02.2024.

Nema opravdanja za prolijevanja rakije

DU
Deleted user
11:04 16.02.2024.

Čudno da profesorica ima fakultetsku diplomu, to inače nije uobičajeno...

KE
keka56
15:06 15.02.2024.

E moj dečko,gdje ti živiš svoju mladost!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije