Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U bolnici u Biogradu medicinsko osoblje i pacijenti negodovali jer je jedan pacijent jeo previše luka!?
Povratak na članak

Napadnuti pacijent: Od koktela kapule i češnjaka i mene i sestre pekle su oči

Sedamdesetšestogodišnjaka koji se liječi u bolnici u Biogradu na "preveliko" konzumiranje češnjaka prvo je upozorilo medicinsko osoblje, a potom i pacijenti.

Komentari 11

PO
pozitivnomisljenje
10:28 14.01.2010.

to nam hje nasa borba dala....nesmijemo vise ni jesti - a sto imamo jos,nego malo luka i speka!!!!!

VL
KK
kkamikaza
10:42 14.01.2010.

češnjak je zakooooooon,rijetko se nađe nešto zdravije!!!!!!!!!!!!

VL
ZD
Zdravek
12:55 14.01.2010.

meni sam miris luka ili cesnjaka ne smeta, ako nije pretjeran al ja vidim drugdje problem ja bi zabranio bilo kakvo konzumiranje hrane u bolnici koju doktor nije odobrio pa mogu luk i spek biti zdravi, al bi se trebaloalo paziti i na umjerenost u jelu i pilu

VL
PU
placenik_udbe
11:04 14.01.2010.

ahaahhahahah to je ziher tata od jedne glupace ovdje koja je ovdje pred mjesec dana lupetala da se ona od svinjske gripe brani cesnjakom, ahahahahahahaha ziher je i za bandica glasala da je brani od korupcije i kriminala

VL
OB
-obrisani-
11:12 14.01.2010.

Svakako da niko nikoga nizasta ne sme samarati ali moram priznati da i mene licno neki ljudi cesto izbace iz takva upravo ovakvim primedbama (meni, ili cesce nekom drugom) kao, \"smrdis na bebli luk, kad ides medju ljude ne jedi to\". Znaci, prirodni miris, ili ako hocete smrad belog luka im toliko smeta a svi odvratni sinteticki smradovi i zagadjenja kojima smo okruzeni, i u koja smo naprosto potopljeni, ne smetaju im. Mislim da ima tu snobizma. Moguce da im beli luk smeta jer ih podseca na vlastito poreklo od kojeg pokusavaju da pobegnu.

VL
VI
Vinko37
11:57 14.01.2010.

ja sam takodje znao smrdit po cesnjaku, na sta su se bunili pusaci. na kraju suceljavanja izgubili su pusaci. tako da vise nije bilo smrada ni jedne ni druge vrste.

VL
MM
Mladen Miletić
12:40 14.01.2010.

Hrvatski bolesnik ili onaj tko je na umoru ili bolestan ima pravo da jede hranu koju želi. Trebalo b i biti u demokraciji. Ne dozvoljivo je da ga se protjeriva i zlostavlja jel se ta vrsdta hrane drugima nesviđa. Trebaqloo bi pogledati u zakon da se vidi tko je tu u pravu. Vjerovati i pravedno misliti ne znači dfa je to i ZAKONSKI zakon naš nepozna pravičnost i poštenje nego samo zakon Balkana zakon jačega !

VL
XY
xychhr200
12:40 14.01.2010.

Bilo bi vrlo praktično da se i Bebić, Šeks, Jarnjak, Šuker, Kalmeta, Polančec i još neki iz HDZ-a \"napucaju\" češnjaka... možda bi im proradile vijuge i sami bi se konačno maknuli... a ako ne... onda bih ih ostali HDZ-ovci (ukolikoo netko od njih nakon konzumacije luka uopće još i ostane) po uzoru na ove u članku šakama istjerali van. Zar to nije dobra ideja..?-;)))...

VL
OB
-obrisani-
12:47 14.01.2010.

14.01.2010. u 11:53h silverback je napisao/la: CESNJAK (hrvatski) je \"bijeli luk\" (=srpski) PLJUSNUTI, CUSNUTI (hrvatski), osamariti (srspki) ... Da znas barem, pa hajde, ali pojma nemas! Na srpskom jeste beli luk ali jeste i cesna belog luka. Beli luk rasteste u cesnama a ne u glavicama. Stoga bi moglo i cesnjak (ono sto raste u cesnama) ali insistirati da je to sad razlika izmedju srpskog i hrvatskoj ne potpuno neosnovano. osim toga, ako nisi obavesten, taj projekt o hrvatskom novorjeku je propao. Niko to vise ne pokusava. Kao ni sa cuskom, pljuskom, zausnicom i slicnim umilnim recima za samar, koji bi tebi, iz vaspitnih razloga, svakako trebalo dodeliti, stvar stoji isto: sve su i srpski i hrvatski termini i uzalud ti trud. Pa ti sad puk-ni!

VL
Avatar Glina74
Glina74
13:46 14.01.2010.

blago nama HRVATIMA kada nemamo večih problema nego jeli se kakovi prdljivi starac nažderao Kapule ili Češnjak i još k tome kako se to kaže Hrvatski ili Srbski sada smo se počeli sa svakim govnom PRESERAVATI ,moji dragi HRVATI riješavajtejte velike probleme sami i ne čekajte da vam država riješava tko je PRDNIO ili SE USRAO . ja sam penzioner i imam vremena biti na internetu ali što ovi pisci ovih komentara je nemoguče da su svi penzioneri da imaj toliko vremena da se PRESERAVAJU ko je PRDNO . ili se sa time intprepentira demokracija kod nas u HRVARSKOJ da svaki može svakoga napadati što je POJEO lil POSRAO a krasti mogu svi koji imaju priliku za to i nikome ništa Živijela HRVATSKA demokracija

VL
RE
real
16:23 14.01.2010.

krivi su doktori... trebali su mu obezbjediti capsule sa lukom, \" Garlick\" , one ne smrde, sve bi bilo u redu..

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.