Naslovnica Vijesti Crna kronika

Napadnuti pacijent: Od koktela kapule i češnjaka i mene i sestre pekle su oči

Sedamdesetšestogodišnjaka koji se liječi u bolnici u Biogradu na "preveliko" konzumiranje češnjaka prvo je upozorilo medicinsko osoblje, a potom i pacijenti.
14. siječnja 2010. u 09:59 11 komentara 239 prikaza
češnjak
Foto: Dino Stanin/PIXSELL

BIOGRAD - Policija je jučer reagirala u specijalnoj ortopedskoj bolnici u Biogradu nakon dojave da su se potukla dva pacijenta. Kako doznajemo, utvrđeno je da je 76-godišnjak pojeo previše češnjaka i da ga je na to prvo upozorilo medicinsko osoblje.

Nedugo potom na neugodan miris zbog previše češnjaka upozorio ga je i 70-godišnjak, njegov bolnički sustanar. To je pak, kako nam je potvrđeno u policiji, razljutilo 76-godišnjaka koji je drugog pacijenta potom udario šakom u glavu i zaradio prekršajnu prijavu.

Liječnici ortopedske bolnice u Biogradu, kao i medicinske sestre, potvrdili su nam da je jedan njihov pacijent iz Slavonije, kojeg su nazvali "jako agresivnim", napao Marijana Fuzula, svog 70-godišnjeg cimera iz Bibinja. Agresivni 76-godišnjak jučer je napustio bolnicu.

Marijan je ipak ispričao da je on dobio šakom u glavu od, kako ga je nazvao, "stokilaša Slavonca koji je po cijele dane jeo i češnjak i crvenu kapulu", samo zato što je htio pomoći medicinskim sestrama kojima je bilo mučno kada su jučer nešto prije 8 sati ušle u sobu u kojoj je pacijent iz Slavonije, kako nam je rečeno, već pojeo veliku količinu češnjaka i crvenog luka.

- To je takav nezamislivi smrad. To je smrdilo k'o svi vrazi ovog svita. Čak 20 dana me maltretirao s lukom i kapulom, a morao sam i noću spavati kraj otvorenih prozora unatoč ogromnoj hladnoći - započeo je napadnuti Marijan svoju ispovijed o jučerašnjem napadu.

- Noć prije nego što me napao najeo se slanine i češnjaka i nije mu bilo dosta pa je rano ujutro, gotovo u zoru, opet nastavio tući po kapuli i češnjaku, a kad su došle sestre i to pomirisale, rekle su da mu ne žele uopće od smrada promijeniti posteljinu. Od koktela kapule i češnjaka i mene i medicinske sestre peklo je za oči. On ih je počeo vrijeđati, a kada sam mu prigovorio zbog toga, zaletio se prema meni, rasparao mi jaknu, udario me šakom u glavu, a ja sam pao na pod. Pao sam s masline pa ne mogu micati rukom i vjerujte, da nemam zdravstvenih problema, on bi loše završio - rekao nam je Marijan Fuzul, Bibinjac na liječenju u Biogradu.

Provala
OPREZA NIKAD DOSTA
Većina provala u domove ostane nerazriješena, lani je samo u Zagrebu bilo gotovo četiri tisuće provalnih krađa

A1 izdvaja za Vas

  • kkamikaza:

    češnjak je zakooooooon,rijetko se nađe nešto zdravije!!!!!!!!!!!!

  • Zdravek:

    meni sam miris luka ili cesnjaka ne smeta, ako nije pretjeran al ja vidim drugdje problem ja bi zabranio bilo kakvo konzumiranje hrane u bolnici koju doktor nije odobrio pa mogu luk i spek biti zdravi, al bi se trebalo ... prikaži još!alo paziti i na umjerenost u jelu i pilu

  • pozitivnomisljenje:

    to nam hje nasa borba dala....nesmijemo vise ni jesti - a sto imamo jos,nego malo luka i speka!!!!!