Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUPRUG PRITVOREN

Napadnute majka i beba iz Piškorovca pušteni iz bolnice, majka odbila otići u sigurnu kuću

Mjesto obiteljskog nasilja u Piškorovcu
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
1/2
23.12.2021.
u 18:53

Muškarcu je određen istražni zatvor zbog opasnosti od nedopuštenog utjecaja na svjedoke u postupku i opasnosti od ponavljanja kaznenih djela, stoji u priopćenju DORH-a

Majka i beba iz Piškorovca koje je prošloga tjedna pretukao 27-godišnji suprug pušteni su iz bolnice, doznaju Međimurske novine

Otpušteni su još jučer, no majka je odbila otići u sigurnu kuću iako joj je bila ponuđena te se zajedno s novorođenom bebom starom manje od mjesec dana vratila u Piškorovec. 

Podsjetimo, prošloga vikenda u javnost je izašla vijest o brutalnom slučaju premlaćivanja majke i djeteta starog 20-ak dana. Policija je uhitila 27-godišnjeg muškarca koji je ovoga tjedna ispitan u DORH-u. 

Muškarcu je određen istražni zatvor zbog opasnosti od nedopuštenog utjecaja na svjedoke u postupku i opasnosti od ponavljanja kaznenih djela, stoji u priopćenju DORH-a.

>> VIDEO Mjesto obiteljskog nasilja u Piškorovcu

Komentara 2

Avatar lepihercegovac.
lepihercegovac.
19:13 23.12.2021.

oduzeti joj i udomiti djecu a nju tko J..E

ČS
Čuvaj se senjske ruke
21:23 23.12.2021.

Ne može izdržati bez batina.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije