Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vlada jamči sigurnost
Povratak na članak

Napadi na crkve u Čileu: Papa Franjo neće biti izložen nikakvom riziku

Vandali u Santiagu napali su tri crkve proteklog tjedna i ostavili prijeteću poruku papi Franji  uoči njegova posjeta Čileu

Komentari 8

DU
Deleted user
10:16 14.01.2018.

Ljevičari, nema tko drugi.

VL
MX
Mister X
10:23 14.01.2018.

Napadi na crkve u Čileu: Papa Franjo neće biti izložen nikakvom riziku.. Bože mili a ja sam toliko u brizi za njega da nisam mogao spavati jučer popodne... . O Hvala Bogu da se eto barem za njega On jakoko pobrinuo kad neće za nikog drugoga .. Izgleda d nije ni njega željan tako brzo u " nebu " Gle ovo ; nebu riječ sama stoji za sebe; nebu -niš od toga tamo neko to već znamo !

VL
Avatar Ibrahim-Vitez-Pjanic
Ibrahim-Vitez-Pjanic
17:59 14.01.2018.

Desnicari katoibani.

VL
Avatar Ibrahim-Vitez-Pjanic
Ibrahim-Vitez-Pjanic
17:59 14.01.2018.

Desnicari katoibani.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.