Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 196
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
hitci iz vozila
Povratak na članak

Napad na američko veleposlanstvo u Ankari

Odnosi između Turske i Sjedinjenih Država postali sve su napetiji posljednjih tjedana, njihove sve veće trgovinske i diplomatske razmirice  dodatno su pogoršale gospodarske probleme Turske.

Komentari 7

KO
koraknaprijed
07:30 20.08.2018.

Netko se igra sa šibicama,moglo bi biti opekotina,gadnih opekotina.

VL
Avatar navijač
navijač
07:35 20.08.2018.

Erdogan koketira s Putinom i očekuje Američku pomoć. Sad je već došlo do ovoga, to je i početak kraja nesuđenog sultana.

VL
VE
verakruz
08:52 20.08.2018.

Ocekujem da u vrlo skoro vrijeme sultan prepusti prijestolje normalnom covjeku.

VL
TE
TEUTA
09:06 20.08.2018.

Turska sve vise i vise lici mi na Iran.

VL
Avatar nekakav
nekakav
07:58 20.08.2018.

pa ameri napadaju svakoga, i tuđe ambasade. ništ im nije sveto. u ime njihove nacionalne sigurnosti cijeli je svijet njima poligon za utjerivanje svojih pravila. a svijet nije američki, svatko ima svoj pogled i interes. amer je na silasku sa pozornice. svi to vide, znaju, samo njima neće nitko reći. i dalje se zapleću u sukobe koje ne mogu dobiti, u afganistanu se ne usude iz svojih baza izaći bez da prije toga helikoptere ne dignu. u iraku su smijurija, osim što su pokrali bagdadski muzej, uništili vodovode, pokrali milijarde dolara i uništili državu i društvo, ništa nisu napravili. ovaj napad nije iznenađenje, to je pravilo, svako malo ih netko zvizne, bilo bombom bilo teretnim brodom. nek se maknu, vrate doma, tamo imaju posla, tamo im cvjeta kriminal i neredi.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.