Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZRAEL

Napadač u Tel Avivu prilikom bijega je vjerojatno ubio još jednu osobu

Tel Aviv
Foto: Reuters/PIXSELL
1/4
04.01.2016.
u 10:52

Policija je ranije priopćila da je mrtav taksist pronađen otprilike sat vremena nakon pucnjave

Napadač koji je je u petak u baru u središtu Tel Aviva ubio dvije osobe, pobjegao je pješice i ušao u taksi koji ga je odvezao u sjeverni dio grada, a prije izlaska iz vozila ubio je vozača, izvijestili su danas izraelski mediji koji su i objavili identitet osumnjičenika. 

Policija je ranije priopćila da je mrtav taksist pronađen na pješačanim dinama u sjevernom dijelu Tel Aviva otprilike sat vremena nakon pucnjave u središtu grada.

Glasnogovornik policije Micky Rosenfeld potvrdio je kako se vjeruje da je isti napadač ubio taksista. Po njegovim riječima, osumnjičeni je vjerojatno i dalje naoružan i mogao bi ponovno napasti. Napadač je u petak poslijepodne otvorio vatru u telavivskoj ulici Dizengoff i pritom ubio dvojicu mladića u jednome baru, a sedam osoba ozlijedio.

Izrelski mediji prenijeli su u subotu da je za napad osumnjičeni Nashat Milhem iz arapskog grada Ar'are u sjevernom Izraelu, za kojega kažu da ima policijski dosje, da je bio priveden za napad na vojnika i da mu motivi nisu nacionalistički već posljedica mentalnih poremećaja zbog uživanja droge. 

Pobjegao je pješice nakon napada, rekli su policijski izvori, koji su željeli ostati anonimni, za Times of Israel i druge izraelske medije.

Nakon toga uzeo je taksi i odvezao se na sjever gdje je ubio vozača, kazali su izvori. 

Potraga za osumnjičenim se nastavlja.

>> Pucnjava u Tel Avivu: Dvije osobe ubijene. 'Čini se da je riječ o terorističkom napadu'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije