Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Još jedna osoba ozlijeđena

Napad u Parizu: Čekićem ubio turista, vikao 'Allahu Akbar'?

Reuters/Pixsell
Autori: Vecernji.hr, Hina
03.12.2023.
u 00:17

Muškarac koji je poginuo je bio turist, navodno Nijemac. Napadnut je čekićem

Jedna je osoba poginula, a druga je ozlijeđena u napadu u centru Pariza, blizu Eiffelovog tornja, potvrdio je francuski ministar unutarnjih poslova Gerald Darmanin. "Jednu poginulu i jednu ozlijeđenu zbrinule su pariške hitne službe. Molim vas, izbjegavajte ovo područje", napisao je na platformi X. 

AFP piše kako je napadač vikao "Allahu Akbar". Reuters dodaje kako oni to nisu mogli potvrditi. Muškarac koji je poginuo je bio turist, navodno Nijemac. Napadnut je čekićem, a napadač je navodno uhićen.

Incident koji se dogodio u subotu navečer u središtu Pariza dogodio se manje od osam mjeseci prije no što će glavni grad Francuske biti domaćin Olimpijskih igara te bi to moglo izazvati pitanja o sigurnosti na globalnom sportskom događaju.

Ključne riječi

Komentara 8

ST
Stjepan
00:36 03.12.2023.

Islamski fundamentalism jede svoje žrtve ...... posijani su svuda, a lakoumni ih prihvaćaju širom otvorenih granica i graničnih prijelaza.

5S
505.scrtom
01:13 03.12.2023.

vele takvi nemaju veze sa islamom a ubija u alahovo ime dok ga spominju ali kao to je ipak vjera mira,lol.

Avatar Fraktura lubanje
Fraktura lubanje
04:58 03.12.2023.

☪️ancer

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije