Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
osijek

Napad na učenika: Počeli su ga tući 'iz čistog mira', a događaju su svjedočile dvije odrasle osobe

Foto: Ruđerica Osijek/Facebook
20.10.2022.
u 16:50

Do napada je došlo nedaleko od škole kada je mladić izašao iz autobusa i krenuo na nastavu.

Grupa od najmanje tri mladića u utorak oko 13 sati pretukla je 17-godišnjaka koji pohađa Tehničku školu i prirodoslovnu gimnaziju Ruđera Boškovića u Osijeku. Do napada je došlo nedaleko od škole kada je mladić izašao iz autobusa i krenuo na nastavu.

Prema prvim informacijama, napadači s navučenim kapuljačama okružili su 17-godišnjaka te ga iz čista mira počeli tući, a kada je pao na pod i cipelariti. Jednako naglo kao što su počeli su i pobjegli, a napadu je, prema neslužbenim informacijama, svjedočilo najmanje dvoje starijih ljudi koji nisu ništa poduzeli da ih zaustave, saznaje Jutarnji list.

Mladić je uspio nazvati svoju obitelj, a pomoć je potražio u KBC-u Osijek. Ravnateljica škole Nada Pitinac potvrdila je za Jutarnji da je došlo do napada, no kaže da on nije imao veze sa školom, niti s učenikom osobno. Nakon napada 17-godišnjak je navodno bolje, nije pretrpio teže ozlijede te će se uskoro vratiti na nastavu. 

Obitelj je sve prijavila policiji, ali nam iz PU osječko-baranjske u četvrtak nisu mogli ništa reći o događaju, kazavši da će se oglasiti kada prikupe potrebne informacije.

VIDEO: Milanović preko noći postao zvijezda ruskih naslovnica: 'Predsjednik Hrvatske kritizirao ideju o obuci ukrajinske vojske'

Ključne riječi

Komentara 25

MA
marli
18:04 20.10.2022.

Javno bičevanje za nasilne propalitete

LO
loraxy
18:09 20.10.2022.

Platit nekog da ih "nađe"

DU
Deleted user
18:21 20.10.2022.

Naj gora situacija če biti kada djeca počnu nositi oružje u školu pa če dolaziti do obračuna što mislite da je ovaj što je dobio batina imao neko oružje pa ga upotrjebio ako se nešto ne poduzme bit če svega

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije