Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DRŽAVNI VRH
Povratak na članak

Objavljeni zaključci sa sjednice Vijeća za nacionalnu sigurnost

Vijeće je istaknulo daljnju potrebu zalaganja za prava Hrvata kao konstitutivnog naroda u Bosni i Hercegovini, prema duhu i slovu Daytonskog sporazuma, te važnost poštovanja prava biranja vlastitih predstavnika, stoji u priopćenju.

Komentari 10

SN
snicl
18:49 23.11.2020.

Migranti,opet ništa? To kako iz EU dodje direktiva.

VL
DU
Deleted user
18:51 23.11.2020.

Jel bilo govora da šeprtlje upravljaju korona krizom?

VL
MA
matkopeic
19:30 23.11.2020.

Pitanje za vijeće: hoćete li više nešto konkretno poduzeti oko položaja Hrvata u BiH. Ostali zaključci niš koristi, zamagljivanje i zaglupljivanje građana.

VL
Avatar ANNON
ANNON
03:40 24.11.2020.

A nacionalna sigurnost?! Sigurnos nacije je ugrožena bolesču , neimaštinom , parazitima, prijetecim bankrotom , zatvaranjem radnih mjesta! O tome niti riječi. Sve same nebitne teme

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.