Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INCIDENT U vukovaru

Napad na policajce: Vatrogasci šmrkovima prali krv s pločnika

vukovar,policija,tučnjava,krv (1)
Foto: bb/VLM
1/3
07.09.2013.
u 09:26

Radi se o osobama iz Osijeka, mlađe životne dobi od 19 do 24 godine, javlja policija

Tri su vukovarska policajca ozlijeđena u huliganskom napadu koji se noćas, oko 02.30 sati, dogodio u samome središtu grada, u ulici J. J. Strossmayera. Prema službenim informacijama iz PU Vukovarsko – srijemske županije do incidenta, koji je zaprepastio cijeli grad, došlo je poslije dojave građana da grupa osoba u središtu grada remeti javni red i mir bukom i vikom.

- Policijski službenici su pristupili grupi osoba i obavljajući službenu radnju legitimiranja došlo je do fizičkog napada na policijske službenike. Kriminalističkim istraživanjem obuhvaćeno je osam osoba koje su s područja grada Osijeka. Radi se o osobama mlađe životne dobi od 19 do 24 godine - rekao je glasnogovornik PU Domagoj Džigumović dodajući da se još uvijek obavlja kriminalističko istraživanje cijeloga slučaja u kojem će se utvrditi sve činjenice.

O silini napada govore i brojni tragovi krvi na mjestu napada, a koje su vatrogasci šmrkovima s vodom prali tijekom dopodneva. Informacije iz policije govore da su napadači u Vukovar došli oko ponoći, odnosno, nakon što su u Osijeku odgledali nogometnu utakmicu Hrvatske i Srbije. Odmah poslije napada huligani su se razbježali, ali su ubrzo privedeni.

Tijekom protekle noći razbijeno je i nekoliko stakala na vukovarskom kafiću Philip Morris.

>> U Vukovaru pojačane policijske snage prije nogometne utakmice

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije