Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Plaćeni eter
Povratak na članak

Napad na Marijanu Petir stajao je porezne obveznike 16.000 kn

Nedopustivo je da se županijskim novcem plaćaju uvrede i laži koje su izrečene, kaže Marijana Petir

Komentari 5

Avatar mliniški
mliniški
10:11 10.04.2010.

Da nije županica koristila demokratsko pravo obrane od diskreditiranja ,narod bi mislio da su Petir i Prerad u pravu. Jadne li zastupnice i novinara.

VL
SU
sudbinski
13:23 10.04.2010.

E moj zabludjeli Mliniški, tiskovna konferencija je normalna, no malo je čudno kad tiskovnu konferenciju platiš 16.000 kuna. A svatko ju drugi radi besplatno, no možda to ima veze s tim što je županici suprug vlasnik jedne od tih radio postaja. Opet, ako redovno pratiš portale, a vidim da pratiš jer te ima svugdje, moraš priznati da je sama županica potvrdila Preradov tekst o broju oboljelih i podacima. Evo potvrde tu. http://www.jutarnji.hr/lovric-merzel--vlada-nije-ucinila-nista--nasa-djeca-obolijevaju-i-umiru-od-raka/669451/ Zbog čega je promijenila mišljenje nakon četiri dana, možda zato jer je shvatila da istraživanja o uzrocima obolijevanja treba raditi Županijski zavod za javno zdravtsvo, kojeg financira županija, pa će to koštati, pa je između plaćenih radio emisija i plaćenih studija izabrali ipak svoju promociju. Jer milijun kuna godišnje plati radio postajama i NET televiziji za promociju, a studija košta barem duplo manje. A podaci Zavoda za javno zdravstvo su ovdje. Svima dostupni, i vidi se da Sisak odskače, nije problem županija, nego Sisak. Stopa smrtnosti kod mladih od malignih bolesti, dišne bolesti, leukemija. Sve je to puno gore nego u Hrvatskoj. A to su podaci koje je sastavio zavod za javno zdravstvo, koji sada prebacuje loptu na nešto sasvim drugo - županiju, koja nije problem. Znam da ti je županica idol, no misli na druge ipak... http://www.sea.hr/?p=vijest&m=p&f=index&i=1&myGrid_sort=datum_od|DESC&myGrid_page=1&f=view&id=62&m=p&

VL
OD
odisej
00:31 11.04.2010.

Ja ne znam sta je Marijana Petir rekla ili kazala , ali kako izgleda na ovoj fotografiji , cini mi se da bi je i ja napao.

VL
OP
opančar
11:22 13.04.2010.

pitanje za županicu lovrić marinu.KAD MISLITE OBNOVIT KAO ŽUPANIJA ŽELJ. PRUGU ZGB-VINKOVCI ODNOSNO PROVEST ELEKTRIFIKACIJU ISTE, DA PUTNICI NEMORAJU 5 PUTA PRESJEDAT U SUNJI, PA U NOVSKOJ ITD....

VL
ME
medolino
11:09 19.04.2010.

Petirko nađi si muža i izrodi djecu. Nemoj maltretirat javnost svojim sranjima.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.