Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Plenković o porukama iz Srbije:
Povratak na članak

'Namjerno izbjegavam situacije medijskog prepucavanja. Od toga može biti samo štete'

Kao što znate Schmidt je novi Visoki predstavnik u BiH. Razgovarali smo o aktualnim prilikama, razgovarali smo o tome da ulazimo u završnu fazu reforme izbornoga zakonodavstva temeljem dogovora gdje će Hrvati moći birati svoje legitimne predstavnike, rekao je premijer Plenković novinarima u Zadru

Komentari 9

PE
PetiElement
19:29 21.09.2021.

Pročitah prva 3 komentara.. cjepljeni, borg i šamaram..... pa toliko očito.. 😂😂😂😂 Nije bilo gableca danas?

VL
HU
Hubrvi
19:40 21.09.2021.

Politika se ne vodi kocijaskim prepucavanjim, nego diplomatskim jezikom. A to da je Merkel dosla u Srbiju kako bi podrzala Vucica su izmisljotine ljevicara i onoh s desnog krila koji patoloski mrze Plenkovica i nemogu mu oprostiti njegov ugled u svijetu i njegovo jako dobro vodjenje drzave. A koko se je na kraju pokazalo Merkel je dosla u Srbiju u prvom redu radi toga, da Srbiji poruci da ce biti dobrodosla u EU, ali tek onda, kad sredi svoje odnose sa susjedima i prizna Kosovo i sto sta ostalog sto je dogovorila unaprijed sa Plenkovicem.

VL
CL
cloudy1
20:08 21.09.2021.

Greška Plenkoviću, velika greška a pitanje je da li je namjerna ili nenamjerna. Odnosi sa Srbijom su BILI opterećeni politikom Miloševića a SADA su opterećeni politikom Vučića i djelovanjem Dodika i SPC

VL
Avatar Ivan Grozni
Ivan Grozni
19:28 21.09.2021.

Plenki , između nas i njih dubok je kulturološki i svaki drugi jaz . U principu si u pravi kad kažeš da je nebitno kaj neka dalabu izjavi ali mišljenja sam da im se jednom mora sve “sasuti u facu” jer inače njihovim lažima neće biti kraja .

VL
BI
Borg i Hrvati
19:17 21.09.2021.

Sva sreća da imamo odlučnog predsjednika koji se očito ne boji ni Vučića ni medija.

VL
NN
novo nenormalni
22:45 21.09.2021.

oprezno sa koaliciskim partnerom

VL
CJ
cjepljeni
19:25 21.09.2021.

Milanovic je s tobom obrisao pod pa sad puses i na hladno.

VL
BI
Borg i Hrvati
19:30 21.09.2021.

A medijsko prepucavanje s Mostovcima ili depeovcima sam izaziva. Kako to? Pa valjda se i Pupija nešto pita.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.