Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kazneno djelo

Namjerno izazvao požar u svojoj obiteljskoj kući pa odšetao

Ilustracija
Vjeran Zganec Rogulja/Robert Anic/PIXSELL
30.11.2020.
u 18:20

Policijski službenici su nedugo nakon samoga događaja pronašli 61-godišnjaka te je doveden u službene prostorije

Policijski službenici Policijske postaje Biograd dovršili su kriminalističko istraživanje nad 61-godišnjakom, kojeg se sumnjiči za dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom.

- Naime, njega se sumnjiči da je jučer poslijepodne u Sv. Filip i Jakovu namjerno izazvao požar na katu svoje obiteljske kuće, kao i u jednoj prostoriji u prizemlju kuće. Nakon čega se udaljio u nepoznatom pravcu.

Požar su ugasili vatrogasci, a tom prilikom je nastala materijalna šteta koja će bit utvrđena naknadno. 

Policijski službenici su nedugo nakon samoga događaja pronašli 61-godišnjaka te je doveden u službene prostorije kojom prilikom su kod njega pronađeni predmeti koji se dovode u svezu s kaznenim djelom.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja, 61-godišnjak se uz kaznenu prijavu zbog sumnje da je počinio kazneno djelo dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom privodi Pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije