Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Intervencije na Banovini

Naložio peć u oštećenoj kući pa izazvao požar. Provalili u stan u Glini koji ima crvenu naljepnicu

Dva tjedna nakon razornog potresa, centar Gline sablasno je prazan
Borna Filic/PIXSELL
15.02.2021.
u 13:01

Nepoznati je počinitelj u razdoblju od 11. do 14. veljače, na Trgu bana Josipa Jelačića u Glini, ušao u otvoreni stan 63-godišnje vlasnice koji se nalazi u zgradi  koja je nakon potresa proglašena neupotrebljivom te ukrao posteljinu, parfeme i nakit

U subotu, 13. veljače oko 20 sati, na sisačkom području u mjestu Donje Komarevo, došlo je do požara  krovišta obiteljske kuće u vlasništvu 62-godišnjaka. Do požara je došlo kad je vlasnik naložio peć u kući koja je oštećena u potresu i zbog oštećenja ima crvenu naljepnicu te je uslijed zagrijavanja dimovodne cijevi došlo do zapaljenja drvenih dasaka. Požar se proširio te je u potpunosti izgorio krov i namještaj, a požar su lokalizirali vatrogasci sisačke Javne vatrogasne postrojbe i DVD-a. Vlasnik štetu procjenjuje na oko 50.000 kuna, a policija šalje upozorenje da se ne koriste oštećeni dimnjaci.

Policija je izvijestila i o krađi koja se dogodila u Glini, iz stana u zgradi koja je nakon potresa dobila crvenu naljepnicu te je iseljena. Nepoznati je počinitelj u razdoblju od 11. do 14. veljače, na Trgu bana Josipa Jelačića u Glini,  ušao u otvoreni stan 63-godišnje vlasnice koji se nalazi u zgradi  koja je nakon potresa proglašena neupotrebljivom te ukrao posteljinu, parfeme i nakit. Od oštećene koja štetu procjenjuje na više tisuća kuna zaprimljena je kaznena prijava, a policija provodi kriminalističko istraživanje s ciljem otkrivanja nepoznatog počinitelja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije