Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TUŽAN SLUČAJ IZ ZAGREBA
Povratak na članak

Dječak bježao od kuće i lutao gol i bos, majka pod utjecajem opojnih sredstava

Dječakov otac ne živi s njima, a 17. lipnja je došao po njega kako bi ga odveo u vrtić. Nije ga tamo zatekao, a suprugu je morao prodrmati da bi se probudila.

Komentari 1

DU
Deleted user
06:38 23.03.2023.

Glavno da sudovi i dalje u 95% slučajeva daju skrbništvo majci. Možda preispitati rad suca i socijalne radnice. Ne znam, možda čak i neke sankcije ako se utvrdi da je bilo propusta. Ah ne, zaboravio sam da smo u Hrvatskoj.oj. Ovdje nema jednakih, samo jednakijih. Ovdje čekamo da zbog službenih osoba koje su zaštićene kao lički medvjedi, a ne znaju raditi svoj posao pate tisuće ljudi, doslovce im uništili živote, i onda kad netko popiz.. i počne im prijetiti ili ih tući, onda cmizdre.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.