Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Varaždinska županija

Nakon više od dva i pol mjeseca broj COVID-19 hospitaliziranih pao ispod 100

Foto: Varaždinska županija/PIXSELL
1/4
23.01.2021.
u 15:10

Tijekom 24 sata preminula su dvije osobe pozitivne na COVID-19

Tijekom 24 sata u Varaždinskoj županiji evidentiran je 21 novi slučaj zaraze koronavirusom, a u posljednjih tjedan dana ukupno 211 novih slučajeva.

Broj novozaraženih unutar 7 dana na 100.000 stanovnika je 127, a broj novozaraženih na 100.000 stanovnika zadnjih 14 dana je 299.

Tijekom jučerašnjeg dana testirano je 198 uzoraka, od kojih je 79 zaprimljeno preko COVID-ambulante od simptomatskih pacijenata. Udio pozitivnih među simptomatskim pacijentima je 23 posto, a u svim testiranim uzorcima je 11 posto.

Foto: Varaždinska županija

Na bolničkom liječenju u Općoj bolnici Varaždin je 95 osoba s težom kliničkom slikom. Od toga je 27 osoba na odjelu infektologije i drugim odjelima u Varaždinu, 7 u jedinici intenzivnog liječenja na respiratoru, 40 je u Klenovniku od kojih 2 na respiratoru i 21 u Novom Marofu.

Na liječenju kod kuće nalazi se 78 osoba, a aktivnih slučajeva je 173.

Foto: Varaždinska županija

Tijekom 24 sata preminula su dvije osobe pozitivne na COVID-19. Ukupno je dosad evidentirana 341 preminula osoba pozitivna na COVID-19. 

Od početka epidemije na području Varaždinske županije evidentirano je 14569 osoba pozitivnih na COVID-19.

VIDEO Krunoslav Capak: "Morat ćemo obustaviti nova cijepljenja, 30 posto su nam smanjili isporuku."

Komentara 1

Avatar _Darkwood_
_Darkwood_
15:17 23.01.2021.

Ovo je super, jako me veseli što su kvazi znanstvenici i prodane duše DOKTORI CORONA PARTIJANERI koje ovakve bureke pokušavaju prodat diljem planete, doveli su time ovo sve na razinu PARODIJE/SPRDNJE što u biti i jeste i zato vam nitko ne vjeruje, ljude možeš pravit budalama dok su u početnom strahu ali s vremenom prozru sve laži, nismo budale. Zar bi sestre i doktori u DUBRAVI feštale uz harmoniku i alkohol da vlada kuga recimo? Dali bi feštal ida neznaju da je ovo pišurija obična? I oni su crveni ispod kože i sasvim sigurno bi nosili skafandere i 3 maske ne jednu da misle da je ovo pasno. Dakle samo još AGIT-PROPA dajte masama, to pojačava otpor!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije