Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODREĐEN DATUM POGUBLJENJA

Nakon više od 60 godina u SAD-u će smaknuti ženu

Screenshot
17.10.2020.
u 19:21

Montgomery se nalazi u saveznom zatvoru u gradu Terre Hauteu u državi Indiana.

Nakon gotovo više od šest desetljeća u SAD-u će biti pogubljena prva žena. Riječ je o Lisi Montgomery koja bi smrtnosnu inkciju primiti 8. prosinca 2020. godine. 

Ona je osuđena zato što je 2004. godine zadavila ženu koja je bila u osmom mjesecu trudnoće, a zatim je izrezala i ukrala njeno dijete, piše CNN.

Montgomery se nalazi u saveznom zatvoru u gradu Terre Hauteu u državi Indiana.

Njezini odvjetnici tvrde kako Montgomery ima psihičkih problema i povijest stravičnog zlostavljanja te da ne bi bilo pravedno smaknuti je. 

Ključne riječi

Komentara 5

VA
vadis1
20:20 17.10.2020.

Za teski zlocin teska kazna! U Hrvatskoj bi trebalo poostriti kazne uopce, posebice za korupciju (lopovluk) i gospodarski kriminal koji unistava drzavu.

MX
Mister X
19:54 17.10.2020.

Nakon više od 60 godina u SAD-u će napokon smaknuti ženu.i to podmuklu dvostruku ubojicu . Koja je smrtnu kaznu zaradili još prije 16 godina . I imala veliku "sreču" ( koju nikome ne želim izuzev ovakovima koji ju zaslužuju..)u..) sreču u malo čeliji gdje su ju do sada pustili da živi hranili i držali tako dugo na životu ..

SA
samoborka
20:02 17.10.2020.

I? Zaslužila je.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije