Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Svijet

Nakon više od 60 godina u SAD-u će smaknuti ženu

Montgomery se nalazi u saveznom zatvoru u gradu Terre Hauteu u državi Indiana.
17. listopada 2020. u 19:21 5 komentara 12328 prikaza
Foto: Screenshot

Nakon gotovo više od šest desetljeća u SAD-u će biti pogubljena prva žena. Riječ je o Lisi Montgomery koja bi smrtnosnu inkciju primiti 8. prosinca 2020. godine. 

U.S. Air Force B-52 Stratofortress bomber, escorted by Ukrainian Air Force MiG-29 jet fighter, flies in Ukrainian airspace NOVO ORUŽJE Nadograđuju američke bombardere, razlog je novo moćno oružje

Ona je osuđena zato što je 2004. godine zadavila ženu koja je bila u osmom mjesecu trudnoće, a zatim je izrezala i ukrala njeno dijete, piše CNN.

Montgomery se nalazi u saveznom zatvoru u gradu Terre Hauteu u državi Indiana.

Njezini odvjetnici tvrde kako Montgomery ima psihičkih problema i povijest stravičnog zlostavljanja te da ne bi bilo pravedno smaknuti je. 

usporedila
Ella Dvornik objavila koliko zarađuju YouTuberi u Hrvatskoj: 'Pa kažu da nađeš pravi posao'
PBZ CROATIA OSIGURANJE
NIKA ISTRAŽUJE
Jesu li uplate u obvezni mirovinski fond moja imovina?
  • vadis1:

    Za teski zlocin teska kazna! U Hrvatskoj bi trebalo poostriti kazne uopce, posebice za korupciju (lopovluk) i gospodarski kriminal koji unistava drzavu.

  • Tihi:

    Nakon više od 60 godina u SAD-u će napokon smaknuti ženu.i to podmuklu dvostruku ubojicu . Koja je smrtnu kaznu zaradili još prije 16 godina . I imala veliku "sreču" ( koju nikome ne želim izuzev ovakovima koji ju zaslužuju..) ... prikaži još!u..) sreču u malo čeliji gdje su ju do sada pustili da živi hranili i držali tako dugo na životu ..

  • samoborka:

    I? Zaslužila je.