Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠTO NAS OČEKUJE?
Povratak na članak

Poznata dugoročna prognoza: Vakula najavio kakva nas zima čeka

Velika je vjerojatnost da sljedeća zima bude slična onima prošlih godina - razmjerno blaga. To ne znači da neće biti hladnijih razdoblja, ali bi takva trebala biti manje učestala od onih toplijih.

Komentari 6

DU
Deleted user
08:10 13.11.2020.

Zgodne dosjetke, no kako to da, unatoč što svi plaćamo državni hidrometeorološki zavod, strane aplikacije daju točniju te geografski i vremenski precizniju prognozu, a za bilo kakve suvisle informacije moramo provesti poslijepodne duboko kopajući po web stranici zavoda?

VL
GA
Gajger
22:30 12.11.2020.

Za one kojima se ne da čitati članak, u sažetku, prognoza za zimu je ovakva: Zima će biti topla, ali neće biti pretopla, nego će biti i hladna. Dakle, bit će dovoljno hladna, da ne bude sasvim topla, ali nee i prehladna. Ponekad će puhati bura, padati kiša i snijeg, a ponekad i neće. Ni baba Vanga ne bi to bolje predvidjela.

VL
LE
LeonardoGoldman
00:51 13.11.2020.

Poštovani Vakula, prije par godina ste javno osudjivali one koji su davali dugoročne prognoze jer ste govorili da je to neozbiljno. Sada pak vi predviđate par mjeseci unaprijed, prepisujete članke iz prethodnih godina o blagoj zimi, citirate narodne poslovice, a nakon toga govorite o globalnom zatopljenju. Pa kako da vam vise vjerujemo?

VL
MO
modovisisajteMaraschino
16:11 13.11.2020.

jadna Vakulina žena, slabo pogađa

VL
ML
Mladjan
04:10 13.11.2020.

Nisam siguran u točnost za listopad, a kamo li za prognozu u budućnosti.

VL
MO
montello
23:17 12.11.2020.

ranoje još za prognoze, zima prošla je bila topla kao 2015 ili 2007, zasada je pretoplo u studenome temp su na obali 20..

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.