Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODBIJEN ISTRAŽNI ZATVOR

Nakon svađe pred diskom u njega uperio plinski pištolj i pucao mu u prsa

Ilustracija/ Policija
Ivo Čagalj/PIXSELL, ilustracija
29.03.2022.
u 09:06

Nakon što je 30-godišnjak ispitan, doveden je pred suca istrage Županijskog suda u Bjelovaru jer je tužiteljstvo tražilo da mu se odredi istražni zatvor

Muškarac (30) sumnjiči se za pokušaj nanošenja teške ozljede, zbog čega je ispitan na ODO Bjelovar. Sumnjiči ga se da se 18. ožujka u dvorištu jednog disko kluba u Pakracu prvo posvađao s oštećenikom, a nakon kraće prepirke je u njega uperio plinski pištolj. Potom mu je plinski pištolj prislonio na lijevu stranu prsnog koša.

Ispalio je hitac te je ozlijedio oštećenika. Nakon što je 30-godišnjak ispitan, doveden je pred suca istrage Županijskog suda u Bjelovaru jer je tužiteljstvo tražilo da mu se odredi istražni zatvor. No sudac istrage mu je umjesto toga odredio mjere opreza, pa je tužiteljstvo najavilo žalbu na tu odluku suca istrage.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije