Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Podignuta optužnica

Nakon svađe autom pokušao usmrtiti Zadranina, spašen u posljednji tren

Hrvoje Jelavic/PIXSELL
12.10.2021.
u 17:26

Oštećenik je zadobio teške i po život opasne tjelesne ozljede, a do smrtnog ishoda nije došlo zahvaljujući pravovremenoj liječničkoj intervenciji

Županijsko državno odvjetništvo u Zadru je, nakon provedene istrage, podiglo pred Županijskim sudom u Zadru optužnicu protiv hrvatskog državljanina (1989.) zbog počinjenog kaznenog djela protiv života i tijela ubojstvom u pokušaju.

Okrivljenika se tereti da je 10. srpnja 2021. oko 16,00 sati, upravljao osobnim automobilom pod utjecajem alkohola uslijed čega su mu bile bitno smanjene vozačke sposobnosti. Tereti ga se da je vozilom pratio oštećenika, s kojim je tog dana bio u svađi i koji je hodao u istom smjeru izvan desne strane kolnika, te je, u cilju da ga usmrti, u trenutku kada je bio u njegovoj neposrednoj blizini, vozilom naglo skrenuo u desno prema oštećeniku i udario ga prednjim desnim dijelom vozila. Oštećenik je zadobio teške i po život opasne tjelesne ozljede, a do smrtnog ishoda nije došlo zahvaljujući pravovremenoj liječničkoj intervenciji.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije