Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nesreća u bih

Nakon sudara kod Mostara vozač cisterne nestao u Neretvi, ozlijeđeno sedam putnika

Livno: Policija Bosne i Hercegovine
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
28.04.2022.
u 22:31

Više sati je zbog prometne nesreće bio potpuno obustavljen promet na magistralnoj prometnici M-17 između Mostara i Sarajeva

Nestalim se smatra vozač cisterne koja se u četvrtak popodne survala u rijeku Neretvu, a sedam putnika iz kombija s kojim se prethodno sudario zadobilo je lakše ozljede i prevezeno je u bolnicu u Mostaru.

Iz do sada neutvrđenih razloga cisterna s gorivom sudarila se iza 16.00 sati s kombijem slovenskih prometnih oznaka 15-tak kilometara sjeverno od Mostara u mjestu Drežnici. Nakon toga cisterna je sletjela u Neretvu, a riječna struja odvukla ju je stotinjak metara nizvodno. Na površini Neretve nastala je velika naftna mrlja. 

Po riječima glasnogovornika MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije Ljudevita Marića predvečer je stigao tim ronilaca koji su počeli potragu za vozačem cisterne. Nije poznato je li bilo drugih putnika u cisterni. 

U kombiju slovenskih prometnih oznaka po navodima glasnogovornice Sveučilišne kliničke bolnice u Mostaru sedam putnika zadobilo je lakše tjelesne ozljede. Oni su vozilima hitne pomoći prevezeni u Centar urgentne medicine gdje im je pružena pomoć. Više sati je zbog prometne nesreće bio potpuno obustavljen promet na magistralnoj prometnici M-17 između Mostara i Sarajeva. 

VIDEO Svećenik fizički napao časnu sestru?! Policija istražuje slučaj

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije