Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Fluad'

Nakon što su primili cjepivo protiv gripe, u Italiji umrlo 13 ljudi

Gripa cijepljenje
Foto: Duško Jaramaz/Pixsell
30.11.2014.
u 20:00

S tržišta su povučene dvije serije Fluada dok se ne provedu dodatna istraživanja i utvrdi se je li cjepivo uzrokovalo smrti

Nakon što su  primili cjepivo protiv gripe koje je proizvela švicarska farmaceutska kompanija Novartis broj umrlih u Italiji popeo se na 13. Talijanska medicinska agencija (AIFA) poručila je kako nema razloga dizati paniku i naglasila da još uvijek nema dokaza da je cjepivo Fluad povezano sa smrtima, javlja The Australian.

Ipak, s tržišta su povučene dvije serije Fluada dok se ne provedu dodatna istraživanja i utvrdi se je li cjepivo uzrokovalo smrti. Cjepivo su inače od 1997 primili deseci milijuna ljudi bez ikakvih posljedica.

>> Epidemija gripe krajem siječnja ili početkom veljače

Ključne riječi

Komentara 10

RI
ribar110
20:09 30.11.2014.

Sad kad su umrli sigurno nece dobiti gripu

BA
batman
20:09 30.11.2014.

Ubojice u bijelom mantilima!Svako cjepivo je smeće,kojim dobijamo neizlječive bolesti kroz 20,30 godina,a sve s ciljem smanjenja ljudske populacije po diktatu masonerije!

Avatar d-ano
d-ano
20:38 30.11.2014.

Svako ima pravo da ih tuzi pa cak i mrtvi na cemu inace Swiz.zivi ,,koliko zlata samo lezi od pokojnih politicara ,drzavnika bez imena i prezimena a oni ne zele da vrate to u drzave odakle to potjece

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije