Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'RH NIJE DOKAZALA KORUPCIJU'

Nakon što je Hrvatska izgubila arbitražu: Direktor MOL-a traži da sud Hernadija oslobodi krivnje

07.07.2022.
u 21:49

Kada je ukinuo prvu osuđujuću presudu za slučaj MOL, Ustavni sud je naveo da ne vidi da bi odluke domaćih sudova mogle utjecati na arbitražne postupke RH u području međunarodnog trgovačkog prava.

Komentara 28

Avatar MK3
MK3
00:26 08.07.2022.

Neka DORH još jednom objasni, kako je tužio Sanadera da je primio 10 milijuna € mita, kad je Ježić javno rekao da mu nije dao niti 5 milijuna €, a uz to Rukavina nije našla 10 milijuna € imovine nego 1/4 toga (sve iz medija javno dostupno)... A još veća enigma, neka Sud objasni, kako je bez dokaza osudio čovjeka za primanje mita od 10 milijuna € za kojeg je krunski svjedok pred sudom i pred javnošću rekao da mu je dao 0 €... A najveća enigma su mediji, o svemu tome su izvještavali, i ništa sporno nisu našli da je čovjek tužen i osuđen za primanje 10 milijuna € mita, za kojeg je krunski svjedok rekao da mu je dao 0€... I sada nama kao nije jasno kako smo izgubili arbitražu... Lustracija nama treba, jel vam je sada jasno ljudi?

LU
luckyluke1
22:32 07.07.2022.

Ako se oslobodi Hernadija onda treba pritvoriti slučajnog

Avatar MK3
MK3
00:12 08.07.2022.

Neka Linić još jednom javnosti objasni, kako je on to 2003 zamislio, da će MOL-u prodati 25% INA-e a da će MOL onda plačati sve INA-ine investicijske račune, i prije svega gdje to u njegovom ugovoru iz 2003 točno piše?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?