Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PONIŠTENO POJEFTINJENJE
Povratak na članak

Nakon što je 1. siječnja struja pojeftinila, ovo će ljeto poskupjeti

Zbog povećanja naknade za poticanje obnovljivih izvora s 3,5 na 7,7 lipa po kilovatsatu struja će poskupjeti, ali računi će biti manji nego lani

Komentari 7

DU
Deleted user
11:19 13.07.2017.

Baš je dobar izgovor ovo sa naknadom. Prevedeno na Hrvatski jezik razni direktori iz HEP-a su si povećali plate pa sada povećavaju račune za struju. Uz odobrenje HDZ čiji zastupnici u saboru su sebi i kolegama iz drugi stranaka nedavnoo povećali plate. Vjerodostojno.

VL
Avatar babas
babas
18:26 13.07.2017.

Što se čudite,pa već godinama sve cijene rastu. I SDP i HDZ imaju istu politiku,oderi sitnozube čim više i ubijedi ih da žive sve bolje.

VL
DU
Deleted user
11:08 13.07.2017.

korak naprijed ,natrag dva. izbori su prošli hns je kupljen i šutiti će do kraja hdz radi što hoće to nam je budučnost

VL
GO
golub
15:01 13.07.2017.

Struja izgleda kao da nije skupa a kad dodaju i do deset puta tih izmisljotina kw premasuje nekoliko kuna.

VL
SJ
Sve je uzalud
10:43 13.07.2017.

.....................................................nestalo inspiracije.............sve potrošeno.......................................hibernacija.......................odakle im više snage...........što ih pokreće..............od čega su napravljeni................................

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.