Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HTJELI MU DOĆI NA POSAO

Nakon spoja primio nevjerojatne poruke majke s bizarnim zahtjevom: Mislio sam da se šali

Pixabay
27.10.2021.
u 10:07

Dvojica mladića izašla su na spoj, no više se nisu vidjeli, a onda se u sve uplela majka jednog od njih

Jedan je muškarac na TikToku podijelio nevjerojatne poruke koje je dobio od majke mladića s kojim je izašao na spoj.

TikToker pod korisničkim imenom @trustmeimaexpert objavio je prepisku s majkom mladića, a koja ga je šokirala.

Naime, majka mu se javila i tražila ga da se vjenča s njezinim sinom, a ako to ne učini, doći će mu na posao s prstenom.

@trustmeimaexpert

##greenscreen ##myfinALLYmoment ##TargetHalloween ##tinder ##grindr ##storytime ##foryou ##foryoupage ##gaydatingproblems ##karen ##lgbt ##gay ##gayproblems

♬ original sound - trustmeimaexpert

 

U poruci koju mu je poslala objasnila je kako je obitelj već kupila prsten te da će mu ga ostaviti na poslu kako bi mogli planirati vjenčanje.

- Moram priznati da sam bila shrvana kada se vratio sa spoja i nije bio zaručen za muškarca kojeg voli pa ti se javljam i zahtijevam da započneš vezu s mojim sinom i smjesta počneš planirati vjenčanje koje ćemo platiti pola pola između dvije obitelji - stoji u poruci uporne majke koja je otkrila i kako je TikToker odbio njezinog sina jer nisu bili kompatibilni.

Muškarac ju je prvo pitao šali li se ona to s njim te da ne želi izlaziti s njezinim sinom na što mu je žena odgovorila 'da nema šale kada je u pitanju ljubav njezina sina'.

- Tvoja slika je već u njegovoj sobi i on se želi oženiti s tobom što je prije moguće. Doći ćemo ti sutra na posao kako bi raspravili sve s tobom i pokazat ćemo ti prsten koji smo kupili - nastavila je majka.

Muškarac je u video rekao kako je svoje kolege upozorio što bi se moglo dogoditi te da odmah pozovu policiju, međutim, srećom za njega, ipak nikada nisu došli.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar drug Joža
drug Joža
12:03 27.10.2021.

Daj pitaj Marka Grubnića, Nevena Ciganovića...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije