Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ostao sam

Nakon smrti vlasnika o Đeziju se nema tko brinuti

Đezi
Foto: Privatni album
1/5
25.03.2015.
u 20:16

Ne pronađe li ubrzo makar privremeni dom, mali mješanac pinča mogao bi završiti u azilu

Nakon devet godina sretnog života Đezi, od milja nazvan i Jay Z prema popularnom reperu, ostao je potpuno sam.

Njegov vlasnik je umro, a o malenom mješancu pinča nema se tko brinuti. Iako ima dosta godina, zdrav je kao dren i redovito cijepljen. Voli Đezi i šetnje, ponekad potrči i za kujicama, ali ipak najviše uživa u toplini doma. Naučen je na vožnju automobilom, autobusom ili gradskim prijevozom, a za njega malog lako je bilo gdje pronaći mjesto.

Nije izbirljiv i nema posebne zahtjeve, jedino što traži je dom, barem onaj privremeni. Inače bi mogao završiti u azilu. Đezi je trenutno u Zagrebu, informacije na telefon 099/573-6328.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije