Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zahvalio srpskoj pravoslavnoj crkvi

Nenad Periš nakon sahrane sina Mateja: Duša mu je na svom mjestu

Beograd: Otac Mateja Periša, Nenad Periš i nadbiskup Hočevar dali izjavu za medije
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/3
23.05.2022.
u 18:22

Zahvalio se i novinarima koji su uvažili njegove želje i nisu prisustvovali sahrani.

U krugu obitelji i bliskih prijatelja sahranjen je Matej Periš, a njegov otac Nenad Periš koji je jučer zatražio medije da se suzdrže od prenošenja sahrane, nakon sprovoda je razgovarao s novinarima Blica.

- Sahranili smo našeg Mateja dostojanstveno. Njegova duša je na svom mjestu, a ostaci blizu nas - rekao je otac.

- Htio bih se zahvaliti nadbiskupu i patrijarhu Srpske pravoslavne Porfiriju i svećenicima, dekanu Županje Svetog Ante koji su na vrlo osjećajan i vjerodostojan način ispratili mog Mateja uz velike riječi i emocije. Zahvaljujem se i Nadbiskupu beogradskom koji je smogao snage i ispratio Mateja i koji mi je uputio riječi i objasnio o nestanku mladih koji su tek zakoračili u život i dao važne savjete - poručio je Periš srpskim novinarima svega nekoliko sati nakon sahrane sina Mateja.

Zahvalio se i novinarima koji su uvažili njegove želje i nisu prisustvovali sahrani.

- Hvala novinarima koji su razumjeli da želimo Mateja ispratiti dostojanstveno u krugu najbližih - rekao je shrvani Periš.

VIDEO Ispraćaj Mateja Periša u Beogradu: Nenad Periš stigao u crkvu

Ključne riječi

Komentara 13

BO
Boromeus
20:14 23.05.2022.

Kod nas i prosječni Rom zna da je župe a ne Županje Svetog Ante

DU
ducile
20:54 23.05.2022.

Svaka cast ovom coveku na snazi i suzdrzanoati nakon takve tragedije po njega. A vama gresnicima kojima je najbitnije da li je sahranjen ili pokopan neka bog oprosti.

KR
Kreso1969
23:05 23.05.2022.

Pokoj mu dusi i opomena svima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije