Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 34
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KENTUCKY
Povratak na članak

Nakon prosvjeda zbog ubojstva Breonne Taylor ranjena dva policajca

Prosvjedi su organizirani i u drugim američkim gradovima, a uhićenja prosvjednika bilo je i u Atlanti. Prosvjednici su i na ulicama New Yorka.

Komentari 5

SI
sisavac
07:58 24.09.2020.

i inače je uobičajeno i normalno na mirne prosvjede nositi oružje... baš je fina ta amerika. i da, trump je kriv za ovo. crni policajac likvidira crnog kriminalca, eto napada na afrozajednicu... nekako ljudima ne sjedaju činjenice, naginju u iskrivljenu stvarnost. nema većih rasista od crnih. takvo stanje duha i mentaliteta se ne može pravdati ropstvom, to je ipak ukinuto prije 150 godina. ja bih volio ravnopravnost među rasama u sportu, nba, nfl, recimo.. pa atletika. ne može jedna diskriminacija biti prihvatljiva, a druga ne. ni jedna nije dobra.

VL
DU
Deleted user
11:31 24.09.2020.

Njezin bivši dečko je diler sa drogom. Iako nisu više zajedno, on i dalje koristi njen stan kao adresu za dilanje. Na osovu toga policija ima sudski nalog za pretres stana. Njen novi dečko pri dolasku policije puca na njih i policajci pucaju natrag. I pogode nju... Kao prvo: tko se svjesno upušta sa kriminalcima, isti je. Kao drugo: kaj se ima pucati na policiju ako si nevin. I kao treće: jedan krimos manje na svijetu...

VL
JF
jfk
08:59 24.09.2020.

SAD je na rubu anarhije i građanskog rata, svako 100ta ovakva vijest dolazi do nas, velik broj policajaca je već ubijen. Nema to veze s demokratima i republikancima.

VL
Avatar Posjetio Titov muzej-tko sam?
Posjetio Titov muzej-tko sam?
07:55 24.09.2020.

Demokrati u anarhističkom pohodu na bijelu kuću

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.