Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nakon povlačenja vode
Povratak na članak

Ministarstvo graditeljstva poslat će ekipe da pregledaju svaku kuću

Ministrica Anka Mrak Taritaš napomenula je da dok ekipe stručnjaka ne utvrde da je kuća sigurna za povratak država neće dopustiti ljudima da uđu u takve kuće zbog rizika od rušenja.

Komentari 6

TA
tamanitelj
14:01 21.05.2014.

Počelo uvlačenje narodu ,,izbori stižu obečati i ce bilo što ,, narod vas je prokužio

VL
SJ
Sve je uzalud
13:02 21.05.2014.

...........svu lovu gospođo od legalizacije valja prebaciti tamo i osloboditi ih od troškova legalizacije..............to kaži.od tebe se to očekuje........to...........

VL
DU
Deleted user
14:01 21.05.2014.

kad gospođa dođe tamo bit će mrak !

VL
BU
Buržuj
16:03 21.05.2014.

ministrice,ne sumnjam da sve bude napravljeno po graditeljskim standardima.nemojte dozvoliti da vas zaskoči građevinska mafija.posao mora dobiti direktno izvođač radova.nadzor dati mladim ing.graditeljstva.

VL
GR
GRGOO
16:35 21.05.2014.

Obećanja, obećanja....(tako ide jedna pjesma). Kakav će još namet smisliti da bi sebe reklamirali. Ova poplava je nekima dobrodošla da poprave svoje minuse i muljaže, nekima za promociju. Kako kažu; nekom rat, nekom brat!

VL
Avatar Neanderthalac
Neanderthalac
15:28 21.05.2014.

A vi ste zaista mislili da je katastrofa završila? Najgore tek dolazi! (vidi sliku gore)

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.