Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dodatna zaštita

Nakon pleksiglasa, blagajnice u Sparu i Intersparu dobile zaštitne vizire

spar
Foto: SPAR
1/4
26.03.2020.
u 13:28

Ovom mjerom predostrožnosti nastojimo našim djelatnicima, koji su u bliskom kontaktu s kupcima, pružiti sigurnost u radu, jer na samoposlužnim blagajnama nije moguće postaviti pleksiglas barijere, rekli su iz Spara

Nakon što je Spar Hrvatska prošli tjedan počeo s postavljanjem zaštitnih barijera od pleksiglasa na blagajnama u svim Spar i Interspar trgovinama u Hrvatskoj, kao dodatnu mjeru zaštite za zaposlenike koji rade na samoposlužnim blagajnama od jučer uvodi i zaštitne vizire.

– Ovom mjerom predostrožnosti nastojimo našim djelatnicima, koji su u bliskom kontaktu s kupcima, pružiti sigurnost u radu, jer na samoposlužnim blagajnama nije moguće postaviti pleksiglas barijere – kazali su iz Spara.

Osim zaštitnih barijera na blagajnama, info pultu te na kioscima, djelatnicima su omogućeni i zaštitne maske, rukavice te dezinfekcijska sredstva. Podsjećaju sve svoje kupce da se odgovornim ponašanjem pridržavaju razmaka od dva metra te ostalih mjera zaštite koje propisuju nadležne službe, jer tako štite sebe, njihove djelatnike, ali i cijelu zemlju.

VIDEO Istraživanja su pokazala kako optimalna vlažnost zraka štiti od infekcije virusima

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije