Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 34
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi skandal

I Kocić i Žužić tvrde isto: bio sam izazvan, onaj drugi prvi je napao

Alen Kocić
Foto: Robert Anić/PIXSELL
28.01.2014.
u 21:00

Nakon optužbi 'pljušte' i šake. Policija prijavljuje sudu sudionike sukoba

Išao sam u kafić i odjednom ugledao Žužića kako mi se približava s druge strane ulice. Bio je to čisti napad. Odmah mi se unio u lice, na što sam ga ja malo odgurnuo. Tada smo se počeli naguravati i on me srušio na pod te me udario šakom u glavu – kaže Alen Kocić, bivši tajnik udruge “Hrabro dijete”.

Pljušte optužbe

On se u ponedjeljak oko 12 sati u središtu Nove Gradiške najprije verbalno, a zatim i fizički sukobio s mužem predsjednice ove udruge Marjanom Žužićem. Razlog su navodno događanja vezana za aferu oko ove udruge i novca (ne)isplaćenog za liječenje male Nore Šitum. Kocić je udrugu nekoliko mjeseci nakon napuštanja optužio za financijske malverzacije.

Patološki zaljubljen?

– Žužić me pitao zašto ga spominjem u novinama, na što sam mu odgovorio da ja s tim nemam veze. Također me pitao zašto parkiram auto u blizini njegove kuće, a u blizini živi moja kolegica. Optužio me kako proganjam njegovu obitelj – nastavlja Kocić i ističe da je iz sukoba izašao sa slomljenom orbitalnom kosti i četiri šava na uhu. Napis na jednom portalu da je on navodno patološki zaljubljen u Žužićevu ženu koja mu nije uzvratila ljubav Kocić je nazvao “najobičnijom glupošću”. S druge strane, Žužić na lokalnom portalu tvrdi da je slučajno sreo Kocića koji mu se u dolasku smijao u lice. Stao je i pitao ga “zašto se ceriš”, na što ga je on, kaže, odgurnuo i udario u lijevo oko. Zatim je udario on njega.

– Došlo je do tučnjave, u kojoj je Kocić izvukao deblji kraj. On već dulje maltretira moju obitelj iznoseći razne gadarije, posebno o mojoj ženi. Otišao je toliko daleko da je počeo svakodnevno parkirati svoj auto u blizini moje kuće iako stanuje na drugom kraju grada – kaže Žužić. U policiji su kazali da će protiv obojice sudionika sukoba dostaviti optužni prijedlog Prekršajnom sudu u Novoj Gradiški.

>> Potukli se bivši tajnik i suprug predsjednice udruge 'Hrabro dijete'

Komentara 6

JA
jamanuša
21:29 28.01.2014.

mene zanima koje maznio novce, ne ko je koga mazni šakom , lažu oba.

DB
db123
22:27 28.01.2014.

3A 2OM treba malo vise i sve tocnije opisat situaciju zasto se ova dvojica napadaju ,jeli pljacka love ili lubav presjednice, gradiscani su poznati po lopovluku ,prevari kao i Obrtnicko stedno kreditna unija sad u stecaju tu je lova nestalaala i nestaje svaki dan i nitko nista nezna,samo se novac trosi i zabluduju stedise.Naj lakse je trositi tudu lovu za koju se netreba odgovarat jer maloj Nori nije vise potrebno.

DO
doktorica
08:45 29.01.2014.

glođu se oko novca kao lešinari oko kosti....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije