Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVA GRADIŠKA

Potukli se bivši tajnik i suprug predsjednice udruge 'Hrabro dijete'

Alen Kocić
Foto: Robert Anić/PIXSELL
1/2
27.01.2014.
u 19:21

Razlog su navodno događaji vezani za aferu oko ove udruge i novca (ne)isplaćenog za liječenje male Nore Šitum.

U ponedjeljak oko 12 sati u središtu Nove Gradiške došlo je najprije do verbalnog, a zatim i do fizičkog obračuna dvojice muškaraca u dobi od 51 i 42 godine. Policija će protiv obojice dostaviti optužni prijedlog Prekršajnom sudu u Novoj Gradiški zbog narušavanja javnog reda i mira.

Kako neslužbeno doznajemo, sukobili su se suprug predsjednice udruge "Hrabro dijete" Marjan Žužić te bivši tajnik i suosnivač iste udruge Alen Kocić. Razlog su navodno događaji vezani za aferu oko ove udruge i novca (ne)isplaćenog za liječenje male Nore Šitum. Kocić je udrugu nekoliko mjeseci nakon napuštanja optužio za financijske malverzacije.

>> Iz udruge Hrabro dijete nestao novac za Noru

>> Policija provjerava što se događa u udruzi Hrabro dijete

Komentara 3

OB
Objektivno...
22:15 27.01.2014.

Pa što je tu čudno da se zaračuje lova iz takvih udruga? Princip je isti...sve drugo su nijanse Što više emocija, što poznatije udruge, zagarantirana muljaža U tim akcijama s pozivima 060 se obrće i mrači velika lova Pitanje jee je dana kada će i to puknuti neka afera s poznatim imenima

Avatar tajar
tajar
21:29 27.01.2014.

Ovime su pokazali koliko im je stalo do djece kojoj "pomažu".

DO
doktorica
11:36 28.01.2014.

prestrašno je koliko tih tzv"udruga" manipulira novcem koje su ljudi uplaćivali,ne za te udruge nego za male bolesnike.Te udruge trebaju voditi profesionalci,koji će odgovarati za taj novac!Činjenica je da su roditelji neki puta više zainteresirani za novac jer tako želee riješiti svoju egzistenciju .Roditeljima bi bilo važnije zdravlje djece nego sav novac svijeta!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije