Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VEĆ U VELJAČI
Povratak na članak

Nakon 'odbijenice' Ustavnog suda Blokirani će podići tužbu u Strasbourgu zbog Ovršnog zakona

Umjesto da hvata tajkune i dilere drogom i prodaje im imovinu država hvata baku u Gunji koja nije koristila telefon, ali je za njega dužna, kazala je Kervatin

Komentari 4

PU
puma59
16:26 01.02.2017.

Načekat će se oni pravde do presude u Strasbourgu... A i kamate će poduplati dug do tada. Strasbourg neće stati na stranu dužnika. Bila bi to poruka cijeloj Europi da se dug ne mora vratiti. Ne možeš ovdje biti pametan. Svi su u pravu i nitko nije u pravu. Svejedno mi je žao tih 330.000 tisuća blokiranih. Ali i država odnosno mi im dajemo novac za preživljavanje u vidu socijalne pomoći tako da država bi morala naći neki model riješenja.

VL
DU
Deleted user
16:57 01.02.2017.

Baš će im Strasbourg pomoći da im vlastite banke ostanu bez love i fine zarade u zemlji poput Hrvatske gdje banke rade što im volja.

VL
DU
dubravkai16
18:14 01.02.2017.

Ustavni sud je korumpiran i nije ih briga za običnog građanina. Svi bi plačali svoje račune kad bi dobivali plaču, zato nemojte generalizirati, anaš ovršni zakon su napisali pravnici a od kojeg korist imaju samo banke, Fina, odvjetnici. Sramota, nije jasno samo kako smo ušli u EU.

VL
JU
jurajuric117
16:53 01.02.2017.

ja celi život plačam svaki račun koji mi dojde. svaku ratu kredita. uvijek sve točno na vrijeme i lipu. hvala bogu da to mogu na taj način. nisu svi u tom položaju. no s druge strane ne vozim skupi auto, živim u stanu koji je u skladu s mojim primanjima. nemam mobilne pretplate i najnovije modele telefona. nejdem na skijanje na dva tjedna, nego na vikend. i mislim da zato i nemam dug i ovrhu. ne svi, ali večina blokiranih je tu gde je zbog vlastite gluposti, a ne zbog bilo kojeg drugog razloga. ljepo je imati, ali u skladu s mogučnostima pojedinca. najlakše je podići kredit, popeglati kartice i sklopiti ugovore s operaterima, ali treba to i plačati...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.