Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLUČAJ OBITELJI ZEC
Povratak na članak

Nakon novih Milanovićevih izjava oglasio se i Vladimir Šeks s neočekivanom zahvalom: Rekao je istinu!

A osim što je predsjedniku Milanoviću zahvalio na tomu što ga je branio poručio je i da bi njegove riječi mogle biti "prvi, blagi, simptomi koji ukazuju na mogućnost relaksiranja odnosa između dva politička brda".

Komentari 32

RO
roland
15:56 09.12.2021.

Zoran Pusić i Peđa Grbin bi htjeli da se Vukovarska ulica preimenuje u Zečevu ulicu. Mislim da to neće ići. To jeftino politikantstvo ne prolazi.

VL
RE
RedTree
16:03 09.12.2021.

Milanović je na tapeti mnogih otkad je počeo govoriti promašenih potvrda, koje otkad su uvedene brojke su skočile i ograničavaju ljude u obavljanju svojih osnovnih djelatnosti, ne možeš na posao, na školovanje, platiti račune, pregled obaviti, dokumente osobne riješiti. Još će se uvaliti i obavezno cijepljenje. Koji je smisao cijepljenja mladih ljudi i djece koji su zdravi, a o nuspojavama se vrlo malo priča. Ovakve odluke treba donositi Sabor 2/3 većinom glasova svih zastupnika ili putem referenduma.

VL
Avatar KRALJ-TOMISLAV
KRALJ-TOMISLAV
17:22 09.12.2021.

Peđa Grbin nećak oficira JNA. Zoran Pusić čovjeka čiji je brat od djeda, Grgo Anđelinović dao poubijati 17 Hrvata i raniti na stotine na Trgu Bana Jelačića u Zagrebu! I što još onda treba reći!!!!

VL
KO
kompakt
16:49 09.12.2021.

Sad će opet suza suzu goni suho zlato moralizira, a premazan svim mastima od etno biznisa, likvidacuje dr. Šretera pljačke tesla banke otimanja pola Preradovićeve ulice. Opet gkumački nastup i plač za oskara. Moja preporuka od juče idi na bre one i glumataj kod radeta.

VL
Avatar AlPoS
AlPoS
15:55 09.12.2021.

Gospodine Šeks bilo bi dobro da se nikada niste pojavili u visokoj politici naše države. Šteta što niste recimo bili i ostali samo odvjetnik

VL
TA
Tajg
16:26 09.12.2021.

Go Forest, go Zoka go!

VL
Avatar TvojUjko
TvojUjko
17:15 09.12.2021.

Hrvatski ljevicari najvece zlo Hrvatske

VL
UG
ugroženi
17:54 09.12.2021.

Eto zašto se isplati biti hrabar i govoriti istinu. Čak ti je i neprijatelj u rijetkim trenutcima objektivnosti u stanju reći hvala. Što god njegovi politički protivnici javno govorili o njemu, vjerujem da ga većina privatno poštuje.

VL
LA
Lav2
16:17 09.12.2021.

Tt radi na tome da nikad vise ne bude na vlasti. Dobro mu ide otkrivanje vlastite orjentacije, nesposobnosti i unistavanja grada. Onaj drugi lopov je za njega relativno i dobar bio.

VL
Avatar KAPELSKI
KAPELSKI
23:35 09.12.2021.

mislim kako bi Hrvatska morala uvela obavezu cijepljenja od raznih etnobiznismena i ostalih niš koriti političkih picajzli.

VL
MR
MrkiMedo
17:32 09.12.2021.

I od Milanovića ponekad dođe nešto pametno. Za razliku od svega oko Covida.

VL
DU
Deleted user
16:09 09.12.2021.

ne pričamo niti o Srbima niti o Hrvatima, ali ovakav zločin da prođe ispod svih radara i da država ne reagira niti na koji način , da zločinci prođu nekažnjeni jednostavno nije normalno znači ovo je netko intervenirao da ovako nešto ostane na ovome na čemu je ostalo, a takvih zločina je bilo puno.ne čudim se da se nisu procesuirali u kvazi državi sao krajini jer što bi drugo mogao čovjek očekivati od onih koji su vodili takvu državu.Isto tako toliko zločina je bilo za vrijeme rata da mi kao država nismo Srbiji postavili ultimatum da se sazna što je sa nestalima i da se izruče zločinci.jednostavno prekinuti bilateralne odnose , staviti veto na njihov ulazak u EU, prekinuti svaki vid suradnje, ne vidim u čemu je problem ili je ovako bolje prostituirati se znajući sve to, zar stvarno mislimo da je sve to slučajno nije, to je usrana politika i tko je vodi....

VL
Avatar southman
southman
19:16 09.12.2021.

Hahaha bravo Šeks ! Tvoja pohvala ce mu jako puno značiti ! Haha

VL
SL
slavenZadravec
18:09 09.12.2021.

Milanović spao na Šeksovu podršku / odobravanje?

VL
FN
Fr@njo
15:58 09.12.2021.

gospon Vlado, pricekajte jos malo ..to sto nas precednik danas prica, nimalo nije sigurno da ce to sutra isto vaziti..

VL
Avatar Cohen
Cohen
16:50 09.12.2021.

Ekskulpira se, dakle, država od odgovornosti za ubojstvo (u vidu počinitelja iz rezervnog sastava MUP-a), jer se zapravo radilo o pljački. Ekskulpira se od odgovornosti za neprocesuiranje zločinaca, jer je počinjena proceduralna greška u istražnom postupku. Ostaju tri razine odgovornosti državnih institucija : (1) ona koja je prethodila pljački u domu Mihajla Zeca, a sastoji se u klimi odobravanja meta za nekažnjenu pljačku imovine, miniranje zanatskih radnji i protjerivanje iz stanova pripadnika određene nacionalne skupine u gradovima van crta bojišnice, (2) u vidu priznanja dodjeljivanjem posla u osobnom osiguranju g. Š. i (3) u vidu predsjedničkog odlikovanja ubojice za zasluge u ratu (kakve zasluge?).

VL
Avatar Caroline
Caroline
16:17 09.12.2021.

Pogrešno....Milanović je samo utvrdio da sluzbena politika nije naredila ubojstvo. Njen doprinos uspješnom nekažnjavanju ubojica je ignorirao uz stav ako su djeca dobila novac da zbog gubitka roditelja ne pate u siromaštvu, od**bi s inzistiranjem da se ubojice svejedno treba kazniti.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.