Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLUČAJ OBITELJI ZEC

Nakon novih Milanovićevih izjava oglasio se i Vladimir Šeks s neočekivanom zahvalom: Rekao je istinu!

09.12.2021.
u 15:45

A osim što je predsjedniku Milanoviću zahvalio na tomu što ga je branio poručio je i da bi njegove riječi mogle biti "prvi, blagi, simptomi koji ukazuju na mogućnost relaksiranja odnosa između dva politička brda".

Komentara 32

RO
roland
15:56 09.12.2021.

Zoran Pusić i Peđa Grbin bi htjeli da se Vukovarska ulica preimenuje u Zečevu ulicu. Mislim da to neće ići. To jeftino politikantstvo ne prolazi.

RE
RedTree
16:03 09.12.2021.

Milanović je na tapeti mnogih otkad je počeo govoriti promašenih potvrda, koje otkad su uvedene brojke su skočile i ograničavaju ljude u obavljanju svojih osnovnih djelatnosti, ne možeš na posao, na školovanje, platiti račune, pregled obaviti, dokumente osobne riješiti. Još će se uvaliti i obavezno cijepljenje. Koji je smisao cijepljenja mladih ljudi i djece koji su zdravi, a o nuspojavama se vrlo malo priča. Ovakve odluke treba donositi Sabor 2/3 većinom glasova svih zastupnika ili putem referenduma.

Avatar KRALJ-TOMISLAV
KRALJ-TOMISLAV
17:22 09.12.2021.

Peđa Grbin nećak oficira JNA. Zoran Pusić čovjeka čiji je brat od djeda, Grgo Anđelinović dao poubijati 17 Hrvata i raniti na stotine na Trgu Bana Jelačića u Zagrebu! I što još onda treba reći!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?