Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na magistrali

Nakon naleta kombija starac se bori za život

poginunuo pješak, vozač pobjegao (1)
Željko Hladika/PIXSELL
28.01.2012.
u 12:30

Na starca je, dok je prelazio Jadransku magistralu naletio kombi marke VW karlovačkih registarskih oznaka za čijim se upravljačem nalazio 25-godišnji Roko B. iz Primoštena.

Liječnici u splitskoj bolnici bore se da spase život 74-godišnjeg Stipana K. iz Vinišća koji je stradao u teškoj prometnoj nesreći koja se sinoć, oko 22 sata dogodila u Poljicima kod Trogira.
Na njega je, dok je prelazio Jadransku magistralu naletio kombi marke VW karlovačkih registarskih oznaka za čijim se upravljačem nalazio 25-godišnji Roko B. iz Primoštena.
Vozio je iz Trogira prema Primoštenu. Roko B. je  najvjerojatnije prevelikom brzinom ušao u oštar i nepregledan zavoj i udario nesretnog starca koji je cestu prelazio van obilježenog pješačkog prijelaza. 

Vozač nije bio pod utjecajem alkohola, a Stipan K. koji je smješten u Jedinicu intenzivnog liječenja ima višestruke prijelome, krvarenje u mozgu, nagnječeno prsište...  

Komentara 1

TO
Toni50
15:06 28.01.2012.

Vozio je iz Trogira prema Primoštenu. Roko B. je ( Hrvati i ocijena drugih je sasvim jasna _ najvjerojatnije prevelikom brzinom ) ušao u oštar i nepregledan zavoj i udario nesretnog starca koji je najvjerovatnij malom nikakovom brzinom u mrakuu i tamne odječe nepropisno prelazio na nepreglednome mjestu magistralu. Gdje bi bilo normalno i obvezno zabranjeno nočno jahanje magaraca hodanje po cesti i prelasci na nedozvoljenom dijelu ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije