Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ispaljene rakete

Nakon kratkotrajnog prekida vatre, novi sukobi u Pojasu Gaze

Gaza
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/2
08.08.2014.
u 07:41

Izrael je povukao svoje snage iz Gaze u utorak, no zadržat će svoje 'obrambene položaje'

Izraelske vlasti objavile su kako su palestinski militanti nastavili ispaljivati rakete na Izrael, i to tri sata prije trodnevnog prekida vatra, javlja Reuters.

 - Teroristi su prekršili prekid vatre, objavio je IDF na Twitteru.

Izrael je povukao svoje snage iz Gaze u utorak, no zadržat će svoje "obrambene položaje".

Zasad nema izvješća o žrtvama ili materijalnim štetama. Glasnogovornik Hamasa izjavio je kako neće produžiti primirje, no da će se pregovori u kojima posreduje Egipat nastaviti.

>> Izrael povlači svoje snage iz Gaze

Ključne riječi

Komentara 8

MR
Mr. Right
09:23 08.08.2014.

Hamas nece da produzi primirje, bas fino . Sad kad ih izabrani narod potprasi poturit ce civile i sto ih vise pogine pridobit ce sve vise simpatija od naivnog zapada

IS
istri
15:34 08.08.2014.

BILLYNIK:ti ocekujes da izraelci uzvrate jabukama.? ti vjerojatno bi uziva kad bi izraelci ginuli, nasuprot tebe bezobzira kako shvacas moje komentare , mene boli sve sto ljudi pate bezobzira dali sa jedne ili druge strane.

HO
homofob
16:11 08.08.2014.

@billynik08.08.2014 u 08:37h "Opet taj zločesti Hamas zašto ne objave slike što su to Hamasove rakete uništile ovo gore na slici je djelo Izraelaca".--------------------------------- Znaci Izraelci su krivi sto teroristi ne znaju gadati i sto Izrael brani svoje civile proturaketnim stitom!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije